Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Spånsug

   Pris
   2 695 kr
   2 695 kr
   2 695 kr
   2 695 kr
   Varumärke
   Driftkälla
   Användningsområde
   Version
   Leveranstid

   Spånsug

   Letar du efter en billig och kvalitativ spånsug online? Då har hittat till rätt plats, på Bygghemma.se har vi nämligen sett till att samla några av marknadens bästa spånsugar för att svenska folket ska få möjligheten att kunna realisera sin drömprojekt på ett snabbt, billigt och enkelt sätt. Det finns många fördelar med att ha en spånsug i hemmet. Du kommer skapa en trevligare arbetsmiljö, dina slutresultat blir snäppet bättre och de maskiner du använder dig av kommer att kunna arbeta positivare. En extra fördel är att de sågspån och hyvelspån som produceras och sugs upp även kan säljas vidare till en bra peng!

   Läs mer...
   Visar 1 av 1 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1
   17%
   Rabatt
   2 695 kr
   3 238 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Gå till produkt
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1

   Varför köpa en spånsug?

   Varför ska man köpa en spånsug? Svaret är enkelt. Istället för att du ska fylla din arbetsplats med sågspån och hyvelspån så kan du istället suga upp allting och därmed spara dig själv en hel del extraarbete. Om du dessutom ofta producerar sågspån och hyvelspån kan det vara en extra inkomst då det finns människor som är intresserade av att köpa det. Kutterspån används bland annat till stallströ och bränsle. Med hjälp av en spånsug kan du också se till att minimera damm i din arbetsmiljö, något som gör att du även sparar på din hälsa. Välj en spånsug som passar dina behov och titta igenom vårt sortiment där vi samlat några av marknadens bästa alternativ, både när det kommer till kvalitet och pris. Fråga oss om du undrar över något.

   Köp en kvalitativ spånsug

   Att hitta en bra spånsug behöver inte vara några konstigheter. Hos oss på Bygghemma.se har vi sett till att bygga upp ett brett sortiment av bra produkter som hjälper dig att färdigställa dina byggprojekt. Vi ger dig bra priser på spånsugar och andra verktyg som du kan komma att behöva. Vi har störst utbud och lägst priser - ta en titt du också!