Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Tapetborttagare

Tapetborttagare

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Om du valt att flytta till ett äldre hus med tapetserade väggar vet du säkert redan att det troligtvis gömmer sig ett flertal lager tapet under den tapet du kan se. Tapeten vittnar om husets historia men som ny husägare vill du säkerligen sätta din egen prägel på väggarna. Att ta bort den gamla tapeten är dock inte alltid det lättaste och det kan krävas många timmars arbete för att få väggen helt ren. Visst kan du både måla och tapetsera på den befintliga tapeten, men resultatet blir betydligt bättre när väggen är rengjord. Med en billig tapetborttagare blir jobbet snabb avklarat och du kan ägna dig åt att välja nya tapeter istället.

Snabba på tidskrävande arbete

Hos oss på bygghemma.se kan du investera i en tapetborttagare. Detta verktyg kommer minska antalet timmer du behöver lägga på väggen markant, timmer du garanterat kan använda till något annat. En tapetbortagare tar bort alla sorters tapeter, både vinyltapeter, delbara, vävda och målade. Du fyller själv på vatten på maskinen och sen för du det platta munstycket över tapeterna. Den varma vattenånga som maskinen sprider över väggen löser upp tapetklistret och hjälper dig att enkelt ta ner tapeterna. Du fyller den med helt vanligt kranvatten och när vattnet är slut stänger maskinen automatiskt av sig själv så att du slipper torrkokning. På en tapetborttagare finns också en säkerhetsventil som skyddar både dig och maskinen mot överhettning. Den ångplatta du för över tapeten är av större storlek så att du kan täcka större yta på en gång.

Hög kvalitet till låga priser

Om du önskar köpa tapetborttagare hittar du det du söker hos bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av produkter för såväl tapetsering som målning, alltid från välkända varumärken, till bra priser. Att använda sig av rätt verktyg är A och O för en lyckad renovering, resultatet blir bättre samtidigt som du minskar arbetstiden. Behöver du råd inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.