Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Tapetborttagare

  Pris
  670 kr
  670 kr
  670 kr
  670 kr
  Varumärke

  Tapetborttagare

  Om du valt att flytta till ett äldre hus med tapetserade väggar vet du säkert redan att det troligtvis gömmer sig ett flertal lager tapet under den tapet du kan se. Tapeten vittnar om husets historia men som ny husägare vill du säkerligen sätta din egen prägel på väggarna. Att ta bort den gamla tapeten är dock inte alltid det lättaste och det kan krävas många timmars arbete för att få väggen helt ren. Visst kan du både måla och tapetsera på den befintliga tapeten, men resultatet blir betydligt bättre när väggen är rengjord. Med en billig tapetborttagare blir jobbet snabb avklarat och du kan ägna dig åt att välja nya tapeter istället.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  blackanddecker.jpg
  670 kr
  737 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Snabba på tidskrävande arbete

  Hos oss på bygghemma.se kan du investera i en tapetborttagare. Detta verktyg kommer minska antalet timmer du behöver lägga på väggen markant, timmer du garanterat kan använda till något annat. En tapetbortagare tar bort alla sorters tapeter, både vinyltapeter, delbara, vävda och målade. Du fyller själv på vatten på maskinen och sen för du det platta munstycket över tapeterna. Den varma vattenånga som maskinen sprider över väggen löser upp tapetklistret och hjälper dig att enkelt ta ner tapeterna. Du fyller den med helt vanligt kranvatten och när vattnet är slut stänger maskinen automatiskt av sig själv så att du slipper torrkokning. På en tapetborttagare finns också en säkerhetsventil som skyddar både dig och maskinen mot överhettning. Den ångplatta du för över tapeten är av större storlek så att du kan täcka större yta på en gång.

  Hög kvalitet till låga priser

  Om du önskar köpa tapetborttagare hittar du det du söker hos bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av produkter för såväl tapetsering som målning, alltid från välkända varumärken, till bra priser. Att använda sig av rätt verktyg är A och O för en lyckad renovering, resultatet blir bättre samtidigt som du minskar arbetstiden. Behöver du råd inför ditt köp hjälper vi dig mer än gärna.