Stiftpistoler

Filtrera

3 309 kr

3 942 kr

3309
3309
3942
3942

makita

(2)

Sortera

2 Produkter

Du har sett alla 2 produkter

En stiftpistol kan vara räddaren i nöden när man behöver lappa ihop spruckna plastdetaljer på bilen, fästa fanerskivor och lister på väggen eller foga ihop andra ytor med varandra. Det här är ett smidigt verktyg som hjälper till att göra snygga infästningar på olika material utan att man behöver krångla med spik och hammare, lim eller andra hemmagjorda lösningar. Den gör jobbet åt dig med en enkel handtryckning och levererar ett hållbart resultat med nästintill osynliga fästen. För den händiga hemmafixaren som vill slippa krånglet med spikar som går snett, utstående kanter och spruckna ytor lönar det sig att köpa stiftpistol.

Hur använder man en stiftpistol?

När man skall köpa en stiftpistol behöver man fundera på om det är väsentligt att kunna ändra vinkeln på hur stiften går in och om slagdjupet skall vara möjligt att justera. De flesta moderna stiftpistolerna är utrustade med en funktion som gör att de inte går av om magasinet är tomt, vilket reducerar risken för olyckor. När du väl har själva pistolen i din hand är det enda du behöver stift. Stiften finns i olika storlekar för att uppnå bäst resultat på de ytor som de skall användas på. Användningen är enkel, man laddar pistolen med stift och placerar munstycket mot ytan för att sedan trycka av. Stiftet går då enkelt igenom materialet och fäster det på plats. Den största fördelen förutom att man slipper arbeta för hand är att resultatet blir nästintill osynligt.

Foga samman olika material helt osynligt

Bygghemma.se är den största och ledande försäljaren av byggmaterial för hemmet med ett stort utbud av olika verktyg som underlättar arbetet. Här kan du hitta stiftpistol online, som du enkelt beställer hem med ett klick. Skulle du ha några som helst funderingar eller frågor innan du gör ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst som gärna hjälper till.