Stöthyvel

Filtrera

36kr
181kr
36
36
181
181

etc

(4)

stanley

(1)

wolfcraft

(1)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Hos oss finner du prisvärd stöthyvel med utbytbara blad. Säkerhet och kvalitet är viktigt när vi väljer ut stöthyvlar och vi på bygghemma.se tror på våra produkter och vi tror på dina ambitioner. Med ren muskelkraft stöter du hyveln och känner hur träflisorna lossnar helt i enlighet med din idé.

Stöthyvel – för de mindre detaljerna

Stöthyvel används främst för att bearbeta ändträ men kan även användas till att exempelvis hyvla bambu till flugfiskespö. Hyveln har en plan yta med en skärvinkel som varierar mellan olika stöthyvlar samt skivor för de hyvlar där bladet är utbytbart. Efter användning ska hyveln rengöras och skötselpreparat varierar beroende på hyvelns material. Genom att med jämna mellanrum lägga på ett tunt lager vax förlänger du livstiden än mer.

En stöthyvel används främst till att jämna till kanter och ta bort oegentligheter i träet du bearbetar. Den hjälper dig att justera materialet så det får den form och passning du eftersöker utan att vara otymplig, dyr eller ens skrymmande. Skötselråden är inte tidskrävande och det är ett verktyg lätt att använda, lätt att äga.