Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Fil & hyvlar

  Pris
  59,50 kr
  59,50 kr
  89,50 kr
  89,50 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Surform

  Om du letar efter ett mångsidigt redskap som kan användas till att raspa eller fila många olika material behöver du förmodligen en bra surform. Om du köper en surform på nätet får du ett bra pris på detta synnerligen användbara redskap med en stålremsa med små hål där kanten på varje hål är vässad för att bilda en skärkant. Remsan är monterad i en hylsa eller med ett handtag. Det finns olika typer av surformar som är anpassade för olika typer av projekt. En gjuten surformhyvel kan användas för att raspa eller fila exempelvis trä och aluminium utan att förslitas.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  stanley-logo.jpg
  59,50 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  stanley-logo.jpg
  89,50 kr
  94 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Ett mycket nyttigt verktyg

  Surformen har kallats en blandning mellan en rasp och en hyvel. Det finns flera typer av surformverktyg som används för att göra olika former. Större surformverktyg är konstruerade för tvåhändig användning; mindre för användning med en hand. En surform är enkel att byta ut bladet på, tack vare tumskruven som sitter på hylsan. Det finns många olika blad att välja till och därför är det enkelt att anpassa hyveln efter det arbetsmoment som man vill utföra. Surformarna i denna kategori är ergonomiskt utformade och gör arbetet enklare. Alla hyvlar har ett utbytbart, fint raspblad som passar utmärkt till trånga utrymmen och kanter där det kan vara svårt att komma åt. En surform är ett nära på oumbärligt verktyg att ha i verktygslådan när man exempelvis renoverar huset eller bygger nytt. Detta verktyg passar både till hemmafixaren och till proffset.

  Rätt verktyg för ett bra resultat

  Det är mycket som måste vara rätt när man sätter igång med ett byggprojekt. Om man redan från början väljer bra verktyg och material kan man underlätta arbetet och få ett riktigt bra slutresultat. En billig surform är en utmärkt investering ifall du arbetar med trä eller aluminium. Det är samma varumärke som i andra butiker, men här köper du det till ett riktigt bra pris.