Häftverktyg & nitverktyg

Pris
431
431
1 189
1 189
Varumärke
Leveranstid

Häfthammare

En häfthammare är ett ovärderligt verktyg när du är i renoveringstagen. Här hittar du smidiga och lättladdade produkter. Den här typen av häftverktyg gör allt från isoleringsarbeten till uppsättning av affischer enklare. Välj mellan modeller som passar för den klammerstorlek du behöver till ditt projekt.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Häfthammare Rapid R311
24%
rapid.png
769 kr
1 014 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Häfthammare Rapid R54
21%
rapid.png
1 189 kr
1 511 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Häfthammare R19 Ergo Rapid
16%
rapid.png
431 kr
511 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Häfthammare för stora och små projekt

Anpassa storleken på din nya häfthammare efter storleken på ditt projekt! Större modeller passar för takläggning och när du lägger heltäckningsmattor. Mindre modeller är utmärkta att använda när du ska sätta fast etiketter eller posters. I vårt sortiment hittar du produkter som är ergonomiskt utformade och ligger bra och stadigt i handen, utrustning som såväl hemmafixaren som renoveringsproffset kan ha mycket glädje av.

När det är dags för isoleringsarbeten och renovering vill du ha tillgång till pålitlig utrustning. De häfthammare som du hittar hos oss på bygghemma.se är framtagna av välkända och omtyckta tillverkare. I vårt stora sortiment kan du välja mellan prisvärda verktyg av god kvalitet, produkter som skapar bra grundförutsättning för ditt nästa projekt.