Stämjärn

Filtrera

71 kr

784 kr

71
71
784
784

bahco

(1)

etc

(1)

hultafors

(2)

irwin

(3)

Endast snabbleverans

(7)

Sortera

7 Produkter

Stämjärn Hultafors

Stämjärn Hultafors

fr. 279 kr 393:-

29%

Stämjärn ETC

Stämjärn ETC

fr.71 kr75:-
Stämjärn Bahco

Stämjärn Bahco

fr. 184 kr 282:-

35%

Stämjärn Irwin M750

Stämjärn Irwin M750

fr. 210 kr 315:-

33%

Stämjärn Irwin

Stämjärn Irwin

fr. 210 kr 315:-

33%

Du har sett alla 7 produkter

Letar du efter ett prisvärt och bra stämjärn? Då har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du mängder av modeller i olika prisklasser. Med andra ord kan du vara säker att hitta något som passar just dina behov. Verktyget kan användas för fler olika träslag. Med hjälp av ett stämjärn är det enkelt att karva fram ett motiv men du kan även använda vertyget för att hugga loss bitar av trä. Därför är ett stämjärn bra att ha oavsett om man håller på med klassiskt träarbete, finsnickeri, slöjd eller hantverk. Med andra ord är det här ett riktigt all-round verktyg.

Ger precision i arbetet

Ett stämjärn kan användas på många olika sätt. Det här är ett verktyg som ger dig perfekt precision i arbetet. Ett vasst, slipat blad säkerställer att du får det resultat som du önskar. Ett smidigt handtag ger inte bara ett bra grepp, det håller även för hårda hammarslag. Dessutom medföljer ofta ett hölster som enkelt kan fästas på bältet. På så sätt får du en smidig förvaring för ditt stämjärn och dessutom har du alltid verktyget nära till hands. Ska du renovera hemma? Då kan det också vara bra att ha ett stämjärn. Det här är nämligen ett perfekt redskap för att spjälka trä, skapa urtag för gångjärn och mycket mer. Självklart finns det stämjärn i flera olika dimension och du kan även köpa verktyget i en byggsats där flera olika storlekar ingår.

Beställ stämjärn online till bra pris

Är det dags att köpa stämjärn? Vi har mängder av modeller i flera olika dimensioner. Oavsett om du behöver ett stämjärn för att göra någom form av träbearbetning eller som ett redskap i renoveringen har vi mängder av modeller att välja bland. Dessutom erbjuder vi stämjärn som kan användas för träslöjd och liknande. Du gör din beställning snabbt och enkelt direkt på webben.