Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Bågfil | Smidiga & stabila bågfilar

Filtrera

79kr
495kr

bahco

(6)

etc

(2)

irwin

(2)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

10 Produkter

Bågfil 317 Bahco

Bågfil 317 Bahco

231 kr

Se priset!

Bågfil 225-plus Bahco

Bågfil 225-plus Bahco

329 kr

Se priset!

Bågfil Bahco 319

Bågfil Bahco 319

305 kr

Se priset!

Bågfil 325 Ergo Bahco

Bågfil 325 Ergo Bahco

495 kr

Se priset!

Leveranstid 2-3 veckor

Bågfil I-75 Irwin

Bågfil I-75 Irwin

251 kr

Se priset!

Du har sett alla 10 produkter

Bågfilen är ett verktyg som bör finnas i alla verktygslådor. Verktygets konstruktion är enkel och de flesta bågfilar liknar varandra, men det är stor skillnad i användbarhet och kvalitet mellan dem. Detta verktyg har tillverkats för bearbetning av metall. Bågfilen används bland annat för kapning av stänger och rör. Bågfilen kan även användas för sågning i andra material som plast, men i grunden är det en metallsåg. Verktyget har ett tunt blad som enkelt kan bytas. Bågfilen förlorade en del av sin status som standardverktyg i och med att plasten gjorde sitt stora intåg på byggmarknaden, men verktyget är minst lika nödvändig som förr. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa en bra bågfil och flera andra verktyg.

Olika typer av bågfilar

När man ska köpa en bågfil bör man tänka på vissa saker först. För att man ska kunna bearbeta hårda material bör bågfilens sågblad ha en smal profil. På så sätt behöver man inte ta bort så mycket material. Ju smalare bladet är desto mindre styvt är det, därför bör man kunna spänna fast det med högt tryck. När bladet spänns hårdare kan man arbeta mer noggrant med verktyget. Bågfilen finns i olika typer och storlekar. Ett exempel är Juniorbågfilen, denna bågfil är lämplig när man arbetar på ställen där det inte är lätt att komma åt. Minibågfilen är en annan typ av bågfil, som är kompakt och enkel att hantera. Vissa bågfilar har ett specialformat handtag som gör verktyget lättstyrt och kapningen blir mer effektiv. Bågfilen är ett nödvändigt verktyg både för hemmafixaren och för den professionella hantverkaren.

Bågfil - ett nödvändigt verktyg

Är det dags att köpa bågfil? Bygghemma håller låga priser på bågfilar och andra verktyg. I vårt breda sortiment hittar du olika märken, modeller och typer. Oavsett om du vill ha en bågfil för enklare projekt eller för större projekt hittar du det garanterat hos oss. Hos oss på bygghemma.se hittar du bågfilar med bra kvalitet till låga priser. Du kommer inte att bli besviken!