Geringssåg

Filtrera

459 kr

459 kr

459
459
459
459

Visa endast kampanjartiklar

(1)

etc

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Geringssåg Prec 550mm 03-560 Etc

Geringssåg Prec 550mm 03-560 Etc

459 kr 696:-

34%

42h kvar!

Du har sett alla 1 produkter

En geringssåg är ett verktyg som består av en såg med stativ som gör att man kan skära virke eller metall i olika vinklar. Stativet är stadigt och bladet har lång hållbarhet men går även bra att byta. Med ett bekvämt handtag som är ergonomiskt slipper man besvär vid långvarigt användande. Stativet består utav ett fyrpunktssystem som gör att det lätt går att vinkla vilket möjliggör arbete med mycket stor precision. En extra stång i stativet gör att man slipper riskera att bladet böjer sig. Även en billig geringssåg i vårt sortiment har bra kvalitet och bör hålla i många år.

Varför ska man använda en geringssåg?

En geringsåg underlättar i många sammanhang när man snabbt vill kunna producera bitarna man behöver i rätt vinklar och längd. En geringsåg är i regel liten och så smidig att man utan problem kan ha den med på arbetsplats där bygget sker. Hemma i garaget eller i stugan är det nästan ett måste med en geringssåg då man kan såga med eller utan vinklar och därmed möjlighet att använda sågen vid de flesta former av sågning. Geringssågen är lätt att fixera och kan därmed snabbt ge precision vid både virkes- och metall sågning. En geringsåg funkar som en vanlig såg men minskar risken för problem som att bladet böjer sig.

Köp en geringssåg från bygghemma online

Om du vill ha en billig och bra geringssåg ska du vända dig till oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av kvalitetsprodukter till låga priser. Du kan beställa och handla både lokalt eller online, det som passar dig bäst är vårat intresse. Så lita på oss från bygghemma.se och köp produkter av hög kvalitet till ett lågt pris.