Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Geringssåg

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Varför ska jag använda en geringssåg?
Geringssåg - vad ska jag tänka på?

En geringssåg är ett verktyg som består av en såg med stativ som gör att man kan skära virke eller metall i olika vinklar. Stativet är stadigt och bladet har lång hållbarhet men går även bra att byta. Med ett bekvämt handtag som är ergonomiskt slipper man besvär vid långvarigt användande. Stativet består utav ett fyrpunktssystem som gör att det lätt går att vinkla vilket möjliggör arbete med mycket stor precision. En extra stång i stativet gör att man slipper riskera att bladet böjer sig. Även en billig geringssåg i vårt sortiment har bra kvalitet och bör hålla i många år.

Köp en geringssåg från bygghemma online

Om du vill ha en billig och bra geringssåg ska du vända dig till oss på bygghemma.se. Vi har ett stort utbud av kvalitetsprodukter till låga priser. Du kan beställa och handla både lokalt eller online, det som passar dig bäst är vårat intresse. Så lita på oss från bygghemma.se och köp produkter av hög kvalitet till ett lågt pris.