Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Japansåg

  Är du ute efter en billig japansåg för ett av dina många projekt? Då är du på rätt plats. På Bygghemma.se har vi samlat ihop ett stort sortiment av japansågar till billiga priser och av hög kvalitet. Japansågar kallas ibland även för japansk såg eller dragsåg men har alla samma funktion. Med hjälp av våra japansågar sågar du endast vid dragning. Det gör att bladet kan göras tunnare och dina snitt blir tunnare. De flesta av våra japansågar är lätta men stabila och du får alltid ett bra pris hos oss. Surfa runt bland våra olika alternativ från välkända märken.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sida 1 / 1
  irwin.png
  369 kr
  388 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  stanley-logo.jpg
  189 kr
  204 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  irwin.png
  299 kr
  313 kr
  Levereras inom 2-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Hur man väljer japansåg

  När du väljer japansåg är det viktigt att du först funderar på till vilka ändamål du kommer att använda den till. Det är också bra om du funderar om du kommer att ha några framtida projekt där du kan komma att använda din nya såg. Dess tunna blad gör att du lätt kommer att kunna göra väldigt tunna och vackra snitt, något som blir väldigt användbart om du till exempel sysslar med finsnickeri. Japansåg är också användbara när du beskär buskar och träd. När du använder dig av en japansåg för första gången kan det kännas lite ovant på grund av att du endast sågar när du drar. Oroa dig dock inte, du kommer att förvånas hur lätta japansågar är att använda och vilka möjligheter det finns när du väl har en kvalitativ såg i ditt hem.

  Köp kvalitativa japansågar

  Om du är ute efter att köpa japansåg till ett bra pris är Bygghemma.se platsen för dig. Vi har sett till att reducera priset på välkända och pålitliga märken från hela världen och erbjuder dem till dig på ett lättillgängligt sätt. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt så se till att fråga om det är något du undrar över.