Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Skruvmejsel & mejselset

Filtrera

49kr
3995kr

bahco

(22)

boxer

(15)

etc

(6)

harden

(5)

hecht

(1)

hultafors

(14)

malmbergs

(1)

proxxon

(1)

tecos

(4)

teng tools

(59)

wera

(2)

wiha

(3)

xiaomi

(1)

Endast snabbleverans

(89)

Sortera

134 Produkter

Bitsmejselset Hultafors Bits HSS

Bitsmejselset Hultafors Bits HSS

fr. 699 kr/frp

Se priset!

Bitsmejsel Kk28 Wera

Bitsmejsel Kk28 Wera

437 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 134 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Måste jag äga en egen skruvmejsel?
Hur håller jag reda på skruvmejslar?
Vad är bits för skruvmejslar?

Det har funnits skruvmejslar så länge det har funnits skruv att dra och det finns nog inte många hem som saknar en. Därför är det också en förbrukningsvara som man köper med jämna mellanrum. Vare sig du ska köpa din första skruvmejsel eller redan har ett gäng hemma är ett smart sätt att köpa din skruvmejsel online. Du får snabbt en överblick över vad du har att välja på och slipper att gå runt i en butik och rota på hyllorna. Fundera också över vilken slags skruvmejsel som du behöver, det finns flera olika typer av skruvmejslar för olika användningsområden.

Hur ofta ska du använda din skruvmejsel?

Alla skruvmejslar förekommer i olika dimensioner för att motsvara storleken på skruvhuvudet. På bygghemma.se har vi ett flertal olika skruvmejslar att välja på. Vare sig du behöver en torxmejsel stjärnmejsel eller en hel skruvmejselsats kan du hitta det hos oss. Det finns även skruvmejslar där spetsen är utbytbar, dessa spetsar kallas bits. Om man bara har enkla husbehov kan man klara sig på de två huvudtyperna av mejselspetsar för rakt spår och krysspår, men om du kommer att ha ett mer varierat behov kan det vara en god idé att skaffa sig en sats med ett par spårmejslar och krysspårmejslar i olika dimensioner. Alternativt en spiralskruvmejsel med en uppsättning mejselblad. Känn också efter hur ergonomisk mejseln är, det vill säga hur bra den ligger i handen, det är lätt att få ont annars.

Handla skruvmejsel & mejselset enkelt och tryggt

Kika in på Bygghemma när du behöver köpa skruvmejsel eller ett skruvmejselset. Hos oss är det tryggt och enkelt att handla, vi har mejslar i bra kvalitet och olika prisklasser. Genom att handla online får du en bra överblick över utbudet, det finns en del att välja på. Det är bekvämt och smidigt att handla dina nya verktyg på bygghemma.se.