Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Verktygsnycklar & nyckelsats

Hylsnyckel

Filtrera

96kr
93775kr
96
96
93775
93775

Visa endast kampanjartiklar

(16)

bahco

(2)

boxer

(1)

etc

(1)

malmbergs

(2)

proxxon

(7)

teng tools

(95)

Hylsnyckelsats

(45)

Skruvmejselsats

(4)

Momentskruvmejselsats

(3)

Sexkantnyckelsats

(1)

Tångsats

(1)

U-ringspärrnyckelsats

(1)

Krafthylssats

(1)

Ledhylsnyckelsats

(1)

U-ringnyckelsats

(2)

Skruvhållarsats

(1)

Kroksats

(1)

Ringnyckelsats

(2)

Skruvnyckelsats

(2)

Skruvnyckel

(7)

Ringnyckel

(7)

Verktygssats

(6)

Bitssats

(5)

Hylsverktygssats

(2)

Momentnyckel

(2)

Ringspärrnyckel

(2)

Lådinsats

(1)

Mätsats

(1)

Skruvmejsel

(1)

Endast snabbleverans

(103)

Sortera

108 Produkter

Spännhylsor Proxxon För Pd 250/e

Leveranstid 2-3 veckor

Spännhylsor Proxxon För Pf/ff 230

Leveranstid 2-3 veckor

Du har sett 36 av 108 produkter
1 av 3

Köper du en hylsnyckelsats hos oss har du alltid ordning på dina verktyg och slipper leta när du behöver dem. Det finns lådor med en bra hylsnyckelsats från 24 - 97 delar med allt du behöver samlat i en box. 6-kanthylsor, bits, förlängare, universalverktyg, insexnycklar, spärrhandtag och lednyckel är bara något av det du hittar i våra kompletta boxar. Du använder dem när du ska reparera bilen, din cykel, eller skruva ihop möbler. Du skruvar fast dina bultar så de sitter ordentligt och med en förlängare kommer du åt i trånga utrymmen och får mer kraft då bultarna kan sitta fast.

Hylsnyckelsats för den händige

En bra hylsnyckelsats klarar man sig långt med. Förr eller senare hamnar man alltid i en situation där man kan behöva just den hylsan eller insexnyckel man inte har hemma. Med våra kompletta hylsnyckelsatser har du allt du behöver, när du behöver det. De är enkla att använda och rengör man dem från smuts, fett och olja håller de i många år framöver. Den praktiska boxen gör att du håller ordning på verktygen och slipper springa runt och leta dem. Vill du hellre ha dem på en vägg, finns det verktygstavlor att köpa med krokar som tillbehör. Fördelen med att ha dem i en box är att man skyddar dem från just smuts och damm. Besök gärna vår hemsida då vi har ett stort utbud på verktyg och tillbehör till bra priser.

När behöver jag en hylsnyckelsats

Man vet aldrig när man behöver ett verktyg, då kan det vara bra med en verktygslåda som innehåller allt du behöver. Fundera på vad du ska använda, och vilka användningsområden du kan ha bruk för dem. Hylsnycklar finns i både tum och millimeter, när du sedan har bestämt dig, gör som alla andra. Köp din hylsnyckelsats online för snabb leverans.