Momentnyckel | Gör jobbet enklare

Filtrera

943 kr

9 899 kr

943
943
9899
9899

teng tools

(6)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

När du behöver göra jobbet rätt är det bäst att skaffa en momentnyckel. En momentnyckel gör ditt jobb enklare och bättre på flera sätt. När du exempelvis ska byta däck vill du dra till muttrar tillräckligt men inte så galet hårt så att de aldrig mer kan tas bort utan sprängdeg. En momentnyckel fungerar som följer; du ställer in det värde du önskar innan du ska använda den. När du sedan ska dra åt kommer inte momentnyckeln att gå längre än till det förinställda värdet. Ett enkelt sätt att få rätt monterade däck, eller topplock. En sats med momentnycklar köper du enkelt och billigt här hos oss på Bygghemma. Du väljer och handlar online och får snabb leverans!

Hur används en momentnyckel?

Du kan använda momentnyckel när det är viktigt att något dras åt tillräckligt men inte för mycket. Ett bra exempel är topplock. Du ställer in det moment du ska ha och din momentnyckel drar åt tills du uppnått det exakta värdet. Inte mer, inte mindre. Momentnyckel kan du köpa i satser tillsammans med andra verktyg eller för användning med olika dimensioner. En liten momentnyckel gör både arbetet lättare och inställningen exakt.

Behöver jag mer än en momentnyckel?

Det beror på modellen och på vad du tänkt använda den till. Det kan också bli så att du i framtiden kommer att göra fler arbeten där du behöver ha en momentnyckel som hjälpmedel. En verktygssats med några olika momentnycklar - som ½ och ⅜ täcker de flestas behov. Förlängningsstänger brukar också vara användbara.