Skiftnyckel

Filtrera

199kr
1119kr
199
199
1119
1119

Visa endast kampanjartiklar

(2)

bahco

(5)

irwin

(1)

teng tools

(9)

Endast snabbleverans

(15)

Sortera

15 Produkter

Skiftnyckel Bahco 80

Skiftnyckel Bahco 80

fr. 203 kr

Se priset!

Skiftnyckel Bahco 90 P Ergo

Skiftnyckel Bahco 90 P Ergo

fr. 248 kr

Se priset!

Skiftnyckel Bahco 90 Ergo

Skiftnyckel Bahco 90 Ergo

fr. 294 kr

Se priset!

Skiftnyckelsats 4 delar Teng Tools TEDADJ4

Tillfälligt slut

Skiftnyckel Teng Tools 4003

Tillfälligt slut

Skiftnyckel Teng Tools 4005

Tillfälligt slut

Skiftnyckel Teng Tools 4006

Tillfälligt slut

Skiftnyckel Teng Tools 4004

Tillfälligt slut

Du har sett alla 15 produkter

En skiftnyckel är en ställbar blocknyckel och är ett utav de verktyg som bör finnas i varje hushåll. Med den kan man dra åt, eller lossa på, kantiga muttrar och skruvar. Dessa återfinns många gånger på vardagliga ting, såsom på möbler och cyklar, vilket gör skiftnyckeln användbar i de flesta hem. Fördelen med skiftnyckeln är att den är ställbar, vilket gör att den passar muttrar och skruvar i ett flertal olika storlekar. Söker du efter en skiftnyckel online hittar du den garanterat i bygghemma.se stora sortiment. Hos oss hittar du alla de verktyg du kan behöva för att göra vardagen lite lättare.

För muttrar av alla storlekar

Det bästa med en skiftnyckel är att du alltid har möjlighet att spänna eller lossa muttrar, oavsett storlek. Det innebär att du alltid är förberedd på vad som komma skall. Ett flertal av våra modeller har ergonomiskt utformade handtag, en egenskap som låter dig hantera verktyget på ett bekvämt sätt, även under längre perioder. De kan också vara klädda i gummi eller plast, allt för att de skall ligga så bra som möjligt i handen. Hos oss finner du även modeller med måttskala i både tum och millimeter, samt modeller med extra stor käftöppning. Sistnämnda modell passar utmärkt för vvs-arbeten och dig som behöver ha ett fast grepp om lite större rör. Våra skiftnycklar är tillverkade av stål som håller högsta kvalitet och som inte rostar när de utsätts för väta.

Stort sortiment och välkända varumärken

Om du önskar köpa skiftnyckel kan du titta in till oss hos bygghemma.se. Här hittar du de verktyg och maskiner du behöver för att ta dig ann dina kommande byggprojekt. Oavsett om du är i behov av en skiftnyckel eller en fast nyckel har vi det du söker efter. Om du undrar över något eller behöver hjälp med att välja rätt verktyg så hjälper vi dig mer än gärna.