Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Betongborr

  Funderar du på att köpa betongborr men vill veta mer om dess användningsområden? En betongborr används vanligtvis tillsammans med en slagborr för att kunna ta sig igenom material som kakel, tegel och betong. Är du osäker på vilket material du har att göra med kan du knacka lätt på underlaget med knogarna. På betong uppstår ett hårt och stumt ljud, medan gips låter mer ihåligt. Efter att hålet är gjort trycker man först in en plastplugg, innan man till sist skruvar i en passade skruv. I och med att skruven sätts i expanderar pluggen, vilket resulterar i en riktigt stabil och stark konstruktion. Det stora användningsområdet gör betongborren till en riktigt bra allroundborr, väl värd att ha hemma i verktygsskåpet!

  Läs mer...
  Visar 0 av 0 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet

   Hittade tyvärr inga produkter som matchade ditt urval.

   Att tänka på vid betongborrning

   Borrning ska både vara roligt och gå smidigt till! Därför finns det några saker som är bra att tänka på innan du sätter igång att borra i betong. Det främsta är att ha i åtanke att betong är ett poröst material. Det innebär att anordningen släpper om du skulle skippa momentet med att stoppa in en plugg i hålet du gjort. Se till att skruven är i passande storlek för hålet då pluggen inte kan expandera som den ska om den är för liten. Skulle skruven å andra sidan vara för stor förstör den lätt pluggen. Det är också ett tips att kika lite extra kring upphängningsplatsen. Undvik t.ex. att borra rakt ovanför/under strömbrytare och eldosor då risken är stor att du borrar igenom kablar. Det är därför en bra tumregel att hålla sig åtminstone tio centimeter från strömbrytaren för att slippa komma åt elektriska ledningar.

   Betongborren - ett bra hjälpmedel i alla hem

   Är du ute efter att köpa en betongborr online kan bygghemma.se erbjuda ett stort utbud till låga priser. Webbplatsen uppdateras dessutom kontinuerligt med nya kampanjer och specialpriser. Skulle du ha svårt för att bestämma dig, eller har frågor gällande allt ifrån sortiment till användningsområden? Här finns kunnig kundservice som gärna hjälper dig genom alla moment. Bygghemma.se är helt enkelt ditt byggvaruhus på nätet!