Hammarborr

Filtrera

202kr
348kr
202
202
348
348

irwin

(1)

Hammarborr

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Hammarborr Irwin

Hammarborr Irwin

fr. 202 kr

Se priset!

Du har sett alla 1 produkter

En hammarborr använder du när du vill borra kraftfullt i hårda material, exempelvis i tegel, betong, sten eller armeringsbetong. Det krävs en starkare och mer resistent borr för nämnda byggnadsmaterial, och då är denna typ av borr det ultimata valet.

Välj borr efter användningsområde

En hammarborr ger ifrån sig minimala vibrationer i jämförelse med en vanlig borrmaskin. Den tillför en mycket kraftfullare borrkraft och det är viktigt att du väljer rätt borrspets beroende på vilket byggmaterial du ska borra i. Hos oss finner du både borrhammare och tillhörande borrspets med flera olika dimensioner. Genom att välja rätt storlek får du ett borrhål som har perfekt passform till ändamålet.

Köp din hammarborr i vår prisvärda onlinebutik. Du får ett multifunktionellt verktyg som kan användas till flera olika byggnadsmaterial. Perfekt om du är mitt uppe i en husrenovering! Vi har verktygen till alla hemmafixare, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren hantverkare! Kontakta gärna våra vänliga kundservicemedarbetare om det är någonting du undrar över.