Metallborr & stålborr

Filtrera

29 kr

389 kr

29
29
389
389

kwb

(18)

profit

(4)

Borrsats

(3)

Borr

(4)

Betongborr

(2)

SDS-plus

(1)

Träborrsats

(2)

HSS-borr

(1)

Träborr

(1)

Spiralborr

(1)

HSS-spiralborr

(1)

Glasborr

(1)

Borrset

(3)

Forstnerborr

(1)

Förlängning

(1)

Endast snabbleverans

(21)

Sortera

22 Produkter

Du har sett alla 22 produkter

Med en metallborr bearbetar och borrar du enkelt i metall, men även i andra material som exempelvis laminat, plast och plexiglas. Du väljer bland flera olika storlekar och prisklasser. Dagens metallborrar har alla slipade ytterskär vilket medför att borrhålet blir mer exakt.

Anpassa metallborren efter önskad storlek

Tänk på att alltid anpassa metallborrens millimeter, arbetslängd och diameter efter önskad hålstorlek. Det är en god idé att köpa en uppsättning av metallborr för att du alltid ska ha tillgång till rätt storlek. Torka bort materialspill från borren efter varje användning, så att den är ren inför nästa arbete. De flesta borrhuvuden är behandlade med en oxidbeläggning, vilket förhindrar upphettning.

En metallborr är perfekt att ha i verktygslådan då den kan användas till att borra i flera material, inte bara i metall. Vi garanterar att metallborren kommer väl till användning om du är i färd med att bygga hus eller renovera hemmet. Vår vänliga kundservice besvarar gärna eventuella frågor kring onlinebutikens stora utbud.