Bandsågblad | För en effektiv sågning

Filtrera

85 kr

105 kr

85
85
105
105

dremel

(4)

Sågblad

(4)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

Upplever du att din praktiska och funktionella bandsåg inte riktigt gör jobbet som den ska längre? Då kan det vara dags att se över skicket på sågbladet, och eventuellt byta ut det mot ett nytt och fräscht. Här på Bygghemma.se hittar du rejäla och tåliga bandsågblad av riktigt bra kvalitet och till bra priser, så att du alltid ska kunna få ut maximal nytta av din bandsåg.

Hur ofta behöver man byta bandsågblad?

Hur ofta ett bandsågblad bör bytas beror förstås mycket på hur ofta du använder sågen och till vilka material. Kvaliteten på sågbladet har också stor betydelse för hur länge det håller och är användbart utan att bli alltför slött. Börjar sågningen kännas trög och materialet flisar sig, är det förmodligen dags att köpa nytt bandsågblad.

Behövs olika bandsågblad för trä och metall?

En del bandsågblad är främst framtagna för antingen det ena eller det andra materialet, men det finns också många varianter som är konstruerade för utmärkt skärning i såväl mjukt och hårt trä, som metall och plast. För bästa användarvänlighet tipsar vi om att välja just ett universalt bandsågblad för trä, metall och plast. Kika gärna på vårt sortiment och beställ tåliga och effektiva bandsågblad billigt och smidigt online här på Bygghemma.