Slipskiva | Till dina renoveringsprojekt

Filtrera

49 kr

99 kr

49
49
99
99

dremel

(8)

Slipskiva

(7)

Slip

(1)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

En slipskiva är ett måste i din verktygslåda för att du ska kunna göra olika projekt runt om i ditt hus. En slipskiva är ett precisionsverktyg, och är utan tvekan något att investera i. Det finns många olika sorters slipskivor som du kan använda dig av. Det finns exempelvis en slipskiva för hårdmetall och en annan slipskiva för betong. Hos oss på Bygghemma kan du köpa slipskivor av hög kvalitet till ett bra pris.

Vad för slipskiva borde jag köpa?

Det är viktigt att du väljer rätt slipskiva för ditt projekt. Det finns olika alternativ att välja mellan för olika material. Du kan välja mellan grova kornstorlekar eller fina kornstorlekar. Den grövre används när ytan inte är avgörande för projektet och är bättre för stora kontaktytor. Den används också bäst på aluminium och stål, medan den fina kornstorleken passar bäst för hårdare material som hårdmetall och glas. En slipskiva behövs också skärpas för att den ska hålla sin kvalitet och du kan göra detta genom olika verktyg.

Hur använder jag en slipskiva?

En slipskiva har många olika funktioner. Du kan använda en slipskiva för en vinkelslip. Du kan också använda en slipskiva för borrmaskin eller för bänkslipmaskin. Många maskiner kan du byta ut slipskivan på själv, medan andra kräver att den spänns med en specialnyckel. Glöm inte heller att vrida skyddsskärmen så att gnistor inte hamnar på dig. Du bör också använda skyddsglasögon och mask när du arbetar med slipskivor.