Båtkök | Laga mat till sjöss

Filtrera

366 kr

926 kr

366
366
926
926

osculati

(4)

whale

(4)

Endast snabbleverans

(8)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Det är härligt att ha båt och man vill förstås gärna man nyttja båten så mycket som möjligt. Långa dagar på sjön gör att man blir hungrig och därför är det lättare när man kan laga lite mat under dagen. Ett båtkök behöver inte vara stort så det krävs inget jättestort utrymme för att kunna göra lite god mat som förgyller båtturen. Det finns få saker som slår att sitta tillsammans och äta när man hör vågornas skvalpande. Stämningen förhöjs och man orkar vara ute de där extra timmarna på sjön.

Vad ska man tänka på i ett båtkök?

Tänk på att allt ska vara vattentätt och elen korrekt dragen. Många gånger behöver man också en vattenrenare. Tänk också på att rengöra vattentanken regelbundet så det inte börjar växa några bakterier.

Vilka material passar i ett båtkök?

Det finns olika material, många uppskattar rostfritt och plast då det är tåligt och lätt till vikten. Plexiglas är ett annat material som många väljer.

Kan man köpa båtkök online?

Vi på bygghemma.se säljer delar och båtkök så du kan hitta det du behöver för att utrusta båten. Det är enkelt, smidigt och du hittar båtkök till billiga priser online på vår hemsida.