Båtvård | Ta hand om din skuta

Filtrera

122 kr

399 kr

122
122
399
399

Visa endast kampanjartiklar

(9)

Visa enbart nyheter

(9)

meguiars

(9)

osculati

(1)

sigma

(1)

turtle wax

(5)

Endast snabbleverans

(16)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Ett liv på sjön kan vara både härligt och påfrestande, inte minst för båten. Genom att ta hand om din skuta och se till att den är i bra skick, skapar du bästa möjliga förutsättningar för att den ska hålla i många år oavsett väder, vind eller sjögång. Investera i riktigt bra båtvård du med, och ta en titt på våra prisvärda produkter här på Bygghemma.

Hur mycket underhåll kräver en båt?

Behovet av underhåll ser olika ut för olika båtar, och beror dels på vilket material båten är tillverkad av, hur ofta och flitigt den används samt i vilket klimat man befinner sig. Träbåtar är både klassiska och vackra, men kräver förstås mer arbete än båtar med skrov av plast eller stål. Generellt för alla båtar gäller dock att man bör rengöra och behandla båten ett par gånger per år för att skydda mot repor, slitage och oxidering, lämpligen efter upptag och före sjösättning.

Kan man behandla båten själv?

Absolut. Många föredrar att rengöra och behandla båten på egen hand, men för de som vill spara lite tid går det också bra att leja bort arbetet till ett båtvarv eller liknande.

Vilka olika typer av båtvårdsprodukter finns det?

Båtvård kan innefatta alltifrån vax, lack, rengöring, färg, polish och mycket annat. Hos oss på Bygghemma hittar du ett antal utvalda båtvårdsprodukter för olika användningsområden, samtliga kvalitetstestade och framtagna för att ge din båt ett ordentligt bra skydd. Beställ produkter för båtvård billigt online hos oss, och gör det enkelt för dig själv att hålla båten i topptrim.