Badstege & bryggstege

Filtrera

1 680 kr

2 180 kr

1680
1680
2180
2180

skeppshultstegen

(1)

sorselestugan

(1)

varax

(2)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

Har du en egen brygga som du vill kunna bada ifrån, eller kanske planer på att anlägga en? Här på Bygghemma hittar du badstegar och bryggstegar som gör det enkelt att ta sig ner och upp ur vattnet. Våra brygg- och badstegar är stabilt konstruerade, och därför kan du känna dig helt trygg när du klättrar på dem. Vi tycker inte att det ska kosta en förmögenhet att anlägga en egen badplats, och därför erbjuder vi billiga badstegar och bryggstegar, som du enkelt beställer online här på Bygghemma.se.

Vad ska man tänka på?

Innan du köper din bad- eller bryggstege är det viktigt att mäta avståndet mellan underlaget stegen ska fästas vid och vattnet, för att veta vilken höjd stegen ska ha. Huruvida stegen ska vara nedsänkt i vattnet, precis nå ytan eller sluta en bit ovanför är en smaksak, men att ha koll på avståndet är nödvändigt för att kunna göra ett bra val.

Vad skiljer stegarna från varandra?

Bygghemmas sortiment innehåller stegar helt i metall, och stegar i vilka metall och trä kombineras. Trappstegen ser lite olika ut på de olika brygg- och badstegarna, och om du har känsliga fötter eller har problem med balansen passar troligtvis en stege med platta trappsteg i trä bäst.

Tar inte stegarna skada av vattnet?

Våra badstegar och bryggstegar är byggda i material som tål att vara nedsänkta i vatten. Stegarna i metall har behandlats för att stå emot korrosion, och stegarna som delvis är byggda i trä är impregnerade för att undvika att fukt tränger in i träet.