Flytbrygga & badbrygga

Har du turen att bo på en sjönära tomt med tillgång till vatten? Då är en flytbrygga eller badbrygga en investering väl värd pengarna. Med en egen flytbrygga får du inte bara en plats att förtöja båten, det blir också en plats för lata soldagar, picknicks och alltjämt härligt brygghäng.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Bryggpaket Sorselestugan Bad 2x4m
logo-sorselestugan.jpg
14 535 kr
15 300 kr
Levereras inom 4-6 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 4-6 veckor
Gå till produkt
Bryggpaket Sorselestugan Bad 2x6m
logo-sorselestugan.jpg
19 475 kr
20 500 kr
Levereras inom 4-6 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 4-6 veckor
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vad är en flytbrygga?

En flytbrygga är en brygga som vilar på vattnet med hjälp av luftfyllda föremål, som t ex pontoner, tunnor eller flytblock. Flytbryggor har ofta en stomme av plast eller aluminium och en överliggande trall av trä. För en komplett badbrygga kan en smidig badstege monteras på lämpligt ställe på din flytbrygga.

Är det svårt att montera en flytbrygga eller badbrygga?

Här på Bygghemma.se erbjuder vi kompletta bryggpaket som innehåller allt du behöver för en smidig och stabil montering. Kvalitetssäkrade leverantörer och kända tillverkare garanterar flytbryggor av högsta kvalitet, med tydliga instruktioner för enkel montering.

Vad är en badbrygga med landgång?

En badbrygga med landgång är en typ av flytbrygga som är konstruerad med ett större bryggparti framtill, och en mer avsmalnad del baktill mot land. Den smalare delen fungerar som en landgång, medan det bredare partiet erbjuder mer plats.

Vilken flytbrygga ska man välja?

Detta beror förstås lite på vilket behov av storlek du har, vad du önskar använda bryggan till och hur förutsättningarna ser ut på platsen där den är tänkt att ligga. I vårt sortiment hittar du flytbryggor till bra pris, i olika storlekar och olika design. Ta en titt och beställ din nya flytbrygga billigt på nätet här på Bygghemma.se.