Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Flytväst

  Pris
  279 kr
  279 kr
  759 kr
  759 kr
  Varumärke
  Leveranstid

  Flytväst

  Har du en egen liten motorbåt eller brukar du spendera somrarna med att segla längs våra vackra kuster? Oavsett om du seglar långa sträckor till andra länder eller bara tar en tur på närmaste sjö finns det en sak som du inte kan kompromissa med. Du ska såklart ha en passande flytväst på dig när du är till havs. En flytväst kan faktiskt vara skillnaden mellan liv och död för både simkunniga och icke simkunniga personer. Det behöver inte vara en dyr historia att skaffa ett livsavgörande skydd för sommarens segling. Köp en billig flytväst i din viktklass online på Bygghemma.

  Läs mer...
  Visar 3 av 3 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  regatta-loga.jpg
  fr.379 kr
  398 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  regatta-loga.jpg
  fr.279 kr
  298 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  regatta-loga.jpg
  759 kr
  798 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Storlek och vikt

  Egentligen behöver du bara tänka på två saker när du ska köpa flytväst. För det första, att storleken passar dig, eller att du har en mindre till barn och bebisar. Om storleken inte är rätt kan flytvästen inte fylla sin funktion och kanske hamnar man snett i vattnet och får svårare att hålla huvudet över ytan. Detsamma gäller för viktklassen, större personer bör dubbelkolla så att flytvästen håller för kroppsvikten. Vattnet kan ofta vara kallt, och därför är det viktigt att man kan slappna av i flytvästen om olyckan är framme. Även om vädret är vackert och sjön är lugn är det alltid bra att ha säkerhetsutrustning.

  Praktiska och billiga modeller

  Om du klickar dig in på Bygghemma kan du köpa flytväst online. Här finns modeller för både stora och små i flera viktklasser som dessutom är lätta att ta på och av sig. Kompromissa inte med säkerheten till havs. Även om du aldrig behöver använda flytvästen är det en viktig investering som du inte kommer ångra. Beställ online så kommer din nya flytväst med posten.