Filtrera

347 kr

1 895 kr

347
347
1895
1895

crewsaver

(1)

fristad plast

(11)

osculati

(1)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Ute till havs eller på sjön kan vad som helst hända. Just därför är det så viktigt att man har bra sjöräddningsutrustning nära tillhands, och kan rycka ut om olyckan skulle vara framme. Här på Bygghemma tycker vi förstås att det är viktigt med ett tryggt och säkert båtliv, och erbjuder därför ett noga utvalt sortiment av välbehövliga hjälpmedel för sjöräddning till din båt.

Finns det krav på att ha sjöräddningsutrustning på båten?

Större fartyg och båtar som tar över ett visst antal passagerare måste enligt lag ha sjöräddningsutrustning ombord. För fritidsbåtar finns däremot inga sådana krav, men även om man flitigt använder flytväst till sjöss är det förstås alltid bra att även utrusta båten med en livboj och en repstege t ex. Trygghet är a och o när man kastar loss, så ta hellre det säkra före det osäkra.

Vilken typ av sjöräddningsutrustning bör man satsa på?

Ju mer desto bättre, skulle man kunna säga. Har du en väldigt liten båt finns det förstås inte utrymme för hur många redskap och hjälpmedel som helst, men en livboj, räddningshake, repstege och ett nödljus brukar få plats i de flesta båtar och är bra att ha om något oförutsett skulle hända.

Varför ska jag handla sjöräddningsutrustning på nätet?

Här på Bygghemma hittar du ett flertal olika högkvalitativa sjöräddningsprodukter att välja mellan, från kända märken och till bra priser. Botanisera bland vårt utbud i lugn och ro, och upptäck smidigheten i att köpa sjöräddningsutrustning online - alltid billigt, enkelt och bekvämt på Bygghemma.se.