Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Camping & fjällvandring

Stormkök & gasolkök

Filtrera

291kr
1995kr
291
291
1995
1995

Visa endast kampanjartiklar

(1)

briv

(2)

grill guru

(1)

lodge cast iron

(2)

msr

(1)

muurikka

(1)

sunwind

(3)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

Vanliga frågor om

Varför är det bra att ha ett stormkök & gasolkök?
Vilket stormkök ska jag välja?
Var ska jag placera mitt stormkök när jag använder det?

Är du ofta ute i skog och mark vet du säkert redan hur viktigt ett bra stormkök är. Oavsett om du vandrar och campar flera dagar i sträck eller bara tar en dagstur över fjället är ett enkelt mål lagad mat alltid ett välkommet avbrott på dagen. Det är viktigt att fylla på med energi efter att man vandrat i timmar och med ett stormkök kan man snart servera både varm mat och en kopp kaffe till. Det ska gå snabbat att montera och använda ett stormkök, samtidigt som det ska vara smidigt att bära med sig. Se dig om efter ett nytt stormkök på Bygghemma.se.

Användbara stormkök & gasolkök

När man är ute och campar eller går på långa vandringar är det viktigt att kunna laga varm mat även om man är långt borta från ett kök. Det innebär alltså att man måste bära med sig både köket och maten man vill äta. Ett stormkök är en smidig lösning som innehåller både vindskydd, brännare, kastruller och stekpanna som lätt packas ihop till ett kompakt paket. Man tänder brännaren enkelt med T-röd som man kan hitta både i vanliga mataffärer och på de flesta bensinmackar. Ett stormkök väger mindre än ett kilo och delarna av aluminium är både lätta att hålla rena och mycket hållbara. Ett stormkök har en lång livstid och blir en värdefull investering för naturmänniskor av olika sort.

Köp ditt stormkök billigare

Verkar ett stormkök vara en bra idé för dig ska du kika runt hos oss på bygghemma.se. Här kan du köpa stormkök online, och även andra delar som du kan använda för matlagning i skog och mark. Köp till en kaffepanna, mugg eller campingbestick som har låg vikt och tar minimalt med plats. Beställ via nätet för bättre priser på varor av hög kvalitet.