Filtrera

37 kr

9 495 kr

37
37
9495
9495

briv

(10)

comfort garden

(4)

ltc

(3)

procamp

(2)

smartline

(7)

torrbollen

(5)

Endast snabbleverans

(27)

Sortera

31 Produkter

Du har sett alla 31 produkter

En husvagn eller husbil är mångas dröm. Det är trots allt som att ha ett eget fritidsboende men man kan åka vart man vill och när man vill. En husvagn med rätt utrustning kan användas året runt. Det går lika bra att ta sig till fjällen och åka skidor som till sommarens underbara äventyr. Idag finns det ett brett utbud av tillbehör till husvagnen som gör vistelsen i husvagnen mer praktisk och man behöver inte sakna några bekvämligheter. Tillbehören har blivit allt smidigare och väldesignade så det går att få plats med mycket i husvagnen.

Vilka husvagnstillbehör ska man ha?

Det beror såklart på vad man ska använda husvagnen till och under vilken årstid. Det är bra att satsa på ett bra förtält som ger lite extra utrymme. Smidiga bord och stolar gör också upplevelsen trevligare då man kan sitta bekvämt ute. För att undvika fukt är det bra att använda sig av luftavfuktare som gör att husvagnen hålls torr. Det kan vara extra viktigt när man är iväg höst och vinter. Solskydd är ett bra tillbehör till husvagnen som skuggar behagligt sommartid.

Blir det trångt i en husvagn?

Husvagnar finns i många olika storlekar. Har man en mindre husvagn är förtält ett perfekt sätt att skaffa sig lite extra utrymme. Förtält finns i olika storlekar och du hittar billiga förtält på Bygghemma.se för extra komfort. Du hittar ett brett utbud av olika tillbehör till husvagnen på Bygghemma.se. Du köper online och kan i lugn och ro hitta vad som passar dina behov.