Populära varumärken

Fritidsboende & husvagn

Tillgång till fritidsboende eller husvagn innebär för många människor en känsla av frihet och avkoppling. Hos oss på Bygghemma hittar du allt du behöver när det kommer till husvagnstillbehör på nätet, och som vanligt får du hög kvalitet till ett bra pris.

Kan man ha gasspis i fritidsboende och husvagn?

Eftersom en gasolspis inte är eldriven behöver den inte nödvändigtvis installeras i ett kök i ett fullstort hus. Dock finns det regler för hur många gasolflaskor man får förvara på ett och samma ställe. För fritidsboenden och husvagn, där compact living ofta är ett faktum, kan det vara smart att välja en gasolspis med ett nedfällbart lock så att spisen kan användas som arbetsyta också vid tillfällen då det inte vankas matlagning.

Vilka husvagnstillbehör är bra att ha?

Många av oss tar med oss stora delar av livet även när vi är på semester. En semester i husvagn eller husbil står för frihet och mobilitet, och detta innebär såväl utmaningar som möjligheter. Vilka husvagnstillbehör du behöver beror till stor del på vad du vill göra med din lediga tid. Hos oss på Bygghemma hittar du allt från grill och elkabel till förtält, förbränningstoaletter och avfuktare.

Hur funkar vatten och värme i fritidsboende och husvagn?

Vi på Bygghemma erbjuder flera smarta lösningar för vatten och värme. För dig som vill slippa gå och hämta vatten kan det till exempel vara smart att installera en vattentank. Värme går att lösa på flera sätt, bland annat med hjälp av värmepumpar, en terassvärmare eller en kamin.