Filtrera

229 kr

10 310 kr

229
229
10310
10310

arnold

(1)

husqvarna

(12)

kellfri

(2)

peltor

(82)

zekler

(13)

Endast snabbleverans

(97)

Sortera

110 Produkter

Hörselskydd Peltor Kid
Grön
Rosa

Hörselskydd Peltor Kid

fr. 250 kr 288:-
Du har sett 36 av 110 produkter
1 av 4

Jakt är mycket mer än en sport, det är lite av en livsstil. Känslan av att vara ute i naturen, sitta på pass eller gå med i drev är en utmaning och en upplevelse. I Sverige finns det runt 300 000 registrerade jägare. Jakt kräver såklart jakttillbehör, inte bara vapen utan många andra jakttillbehör. Det gäller att hålla sig själv och andra skyddade för en säker jakt. Jakt medför risker och därför ska man aldrig tumma på kvalitén på utrustningen. Bygghemma.se säljer utrustning av högsta kvalité.

Vilka tillbehör bör man införskaffa?

Det finns mycket utrustning som är grundläggande. Något av det viktigaste är rätta kläder, skor men även hörselskydd. Hörselskydd skyddar mot hörselskador som kan uppstå när man avlossar vapen. Hörselskydd finns i olika storlekar och modeller då det är viktigt att de passar och sitter bekvämt.

Varför ska man köpa jakttillbehör online?

Många jakttillbehör går att köpa online. Fördelen med att köpa online är att det är smidigt och att man i lugn och ro kan sitta i soffan och gå igenom utbudet för att hitta precis den utrustningen som man letar efter. Vi på Bygghemma.se säljer jakttillbehör online till billiga priser.