Pannlampa

Filtrera

94kr
2152kr
94
94
2152
2152

Batteri AAA

(3)

Batteri

(4)

Batteri CR2025

(1)

Batteri AA

(1)

briv

(7)

bårebo

(1)

elkrav

(3)

gelia

(1)

gp batteries

(4)

ledlenser

(17)

mareld

(1)

north

(2)

out360

(4)

willab

(1)

Endast snabbleverans

(38)

Utan batteri

(3)

Sortera

41 Produkter

Pannlampa Briv 10W

Pannlampa Briv 10W

191 kr

Se priset!

Pannlampa Ledlenser H5R Work Laddbar

Tillfälligt slut

Pannlampa Ledlenser H8R Laddbar

Tillfälligt slut

Pannlampa Ledlenser H15R Work Laddbar

Tillfälligt slut

Pannlampa Ledlenser H5 Core

Tillfälligt slut

Du har sett 36 av 41 produkter
1 av 2

När man arbetar, oavsett om det är inomhus eller utomhus, underlättar det om man har rätt belysning. Det finns lampor man kan använda till alla tänkbara arbetsuppgifter, och de gör alla att hela arbetsprocessen underlättas. I vissa situationer behöver man kunna använda båda händerna fritt, och då blir det svårt att samtidigt hålla i en lampa. De gångerna kan man med fördel använda en lampa som fästs på kroppen så man inte behöver tänka på att hålla i den. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta den belysning du behöver. Det är smidigt att beställa din pannlampa online hos oss!

Välj rätt pannlampa

Det finns många olika modeller och valmöjligheter när det kommer till pannlampor. När man skall välja modell är det viktigt att den sitter ordentligt och är bekväm. De flesta pannlampor har justerbara band så de kan anpassas efter ens huvud. Lamporna kan drivas med olika energikällor. Batterier är vanligt, men det förekommer även lampor som drivs med exempelvis solkraft. När man väljer lampa kan man också titta på vilken slags belysning de har. En del lampor har ett enda läge, medan andra kan ha flera och exempelvis ge en möjligheten att använda ett blinkande ljus. Det kan till exempel vara fördelaktigt om man använder lampan ute på vägarna i mörkret.

Beställ din pannlampa smidigt på nätet

Vi på bygghemma.se vill erbjuda produkter som gör vardagen enklare. Vi har många års erfarenhet i branschen och har ett stort sortiment med många kända varumärken. Hos oss kan du hitta de flesta redskap du behöver hemma, oavsett ändamål. När du skall köpa pannlampa är vi det självklara valet. Har du några som helst frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.