Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Arbetsbelysning

Pannlampa

Filtrera

75kr
1903kr
75
75
1903
1903

Visa endast kampanjartiklar

(3)

Batteri

(29)

Batteri AAA

(2)

Batteri AA

(1)

Batteri CR2025

(1)

ansmann

(4)

briv

(6)

coast

(26)

elkrav

(3)

gelia

(1)

gp batteries

(3)

ledlenser

(15)

mareld

(1)

north

(2)

out360

(5)

willab

(1)

Endast snabbleverans

(61)

Utan batteri

(3)

Sortera

67 Produkter

Pannlampa Ledlenser IH3

Pannlampa Ledlenser IH3

414 kr

Se priset!

Pannlampa Mareld Gleam 200

Leveranstid 2-3 veckor

Pannlampa Ansmann Med Sensor

Pannlampa Ansmann Med Sensor

235 kr

Kampanj

tom 31/10

Pannlampa Ansmann HD120B

Pannlampa Ansmann HD120B

75 kr

Kampanj

tom 31/10

Pannlampa Ansmann HD250RS

Pannlampa Ansmann HD250RS

369 kr

Kampanj

tom 31/10

Du har sett 36 av 67 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vem behöver en pannlampa?
Hur väljer jag rätt pannlampa?
Tål en pannlampa vatten?

När man arbetar, oavsett om det är inomhus eller utomhus, underlättar det om man har rätt belysning. Det finns lampor man kan använda till alla tänkbara arbetsuppgifter, och de gör alla att hela arbetsprocessen underlättas. I vissa situationer behöver man kunna använda båda händerna fritt, och då blir det svårt att samtidigt hålla i en lampa. De gångerna kan man med fördel använda en lampa som fästs på kroppen så man inte behöver tänka på att hålla i den. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta den belysning du behöver. Det är smidigt att beställa din pannlampa online hos oss!

Välj rätt pannlampa

Det finns många olika modeller och valmöjligheter när det kommer till pannlampor. När man skall välja modell är det viktigt att den sitter ordentligt och är bekväm. De flesta pannlampor har justerbara band så de kan anpassas efter ens huvud. Lamporna kan drivas med olika energikällor. Batterier är vanligt, men det förekommer även lampor som drivs med exempelvis solkraft. När man väljer lampa kan man också titta på vilken slags belysning de har. En del lampor har ett enda läge, medan andra kan ha flera och exempelvis ge en möjligheten att använda ett blinkande ljus. Det kan till exempel vara fördelaktigt om man använder lampan ute på vägarna i mörkret.

Beställ din pannlampa smidigt på nätet

Vi på bygghemma.se vill erbjuda produkter som gör vardagen enklare. Vi har många års erfarenhet i branschen och har ett stort sortiment med många kända varumärken. Hos oss kan du hitta de flesta redskap du behöver hemma, oavsett ändamål. När du skall köpa pannlampa är vi det självklara valet. Har du några som helst frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.