Elbil för barn

Filtrera

1 614 kr

4 499 kr

1614
1614
4499
4499

hecht

(3)

nordic play

(9)

rollplay

(4)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Det finns inte många barn som inte gillar fartfyllda lekar. Hos oss på Bygghemma.se finns ett stort sortiment av roliga och häftiga elbilar som den lilla fartdåren kan använda sig av för att se världen. Med en litet elfordon för barn kan även mindre barn följa med på längre promenader utan att bli trötta i benen. Dessutom inbjuder leken med elbilen till inlärning av trafiksäkerhet i både teori och praktik. Elbilen kan köra i upp till hastigheter upp till 7km/h och ofta kan barnen öppna både dörrar, motorlucka och bagagelucka på bilen. Det innebär att barnet också kan hjälpa till och köra hem kassar från affären och liknande.

Hur används en elbil?

En elbil måste vanligen laddas innan den används första gången. Det löser man enkelt genom att kolla in den med medföljande laddare i ett vägguttag. När bilen är laddad är det dags för första åkturen. Om man har ett lite större barn och en inhägnad tomt kan första åkturen göras av barnet på egen hand så snart det lärt sig gasa, bromsa och styra. Om barnet är mindre eller om man måste köra där annan trafik finns är det ofta en bra idé att använda den fjärrkontroll som ofta finns med elbilen. Då kan en vuxen stå eller gå vid sidan av och styra bilen samt sköta gas och broms. När bilen tar slut på batteri, behöver den laddas igen innan nästa åktur.

Köp en liten elbil redan idag

Om du vill köpa en elbil för barn billigt har du kommit helt rätt. Hos oss på bygghemma.se finner du olika typer och märken av elbilar. Du kan enkelt jämföra dem med varandra innan du och ditt barn bestämmer vilken elbil som är rätt för just er. Om det uppstår någon fråga finns vår hjälpsamma kundtjänst till hands för att besvara dem.