Powerbank | Ladda på resande fot

Filtrera

94 kr

2 461 kr

94
94
2461
2461

gp batteries

(8)

kreafunk

(3)

sunwind

(1)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

Det är inte alltid man kommer ihåg att packa ner laddaren i väskan, och det är inte alltid man har tillgång till ett uttag för laddning. När du vill kunna ladda din mobil on the go är en powerbank en bra backup. Förutom laddning av mobiltelefoner kan den även användas till aktivitetsarmband, GoPros, portabla högtalare och andra mobila enheter. Hos Bygghemma hittar du powerbanks i olika storlekar, färger och kapaciteter.

Hur laddar jag min powerbank?

En Powerbank från Bygghemma laddas enkelt via en USB-adapter som sätts i vägguttaget. Adaptern måste köpas separat, men de flesta av oss har troligtvis en i hemmet som passar utmärkt. Vi rekommenderar att du laddar powerbanken regelbundet innan batterinivån blir för låg.

Hur lång tid tar det att ladda en powerbank?

Det varierar beroende på powerbankens kapacitet, ju högre kapacitet desto längre tid tar det att ladda. Som en riktlinje kan en kraftfull powerbank med 20 000 mAh kapacitet behöva åtminstone ett halvt dygn för full laddning.

Hur många laddningar får jag ut av min powerbank?

Även detta beror på kvalitet och kapacitet hos både mobil och powerbank. En powerbank med högre mAH ger fler antal laddningar. Hos Bygghemma hittar du powerbanks som klarar att ladda både mobilen och andra enheter flera gånger om.