Grålumspapp & golvpapp

Filtrera

65kr
1854kr
65
65
1854
1854

build & win

(6)

dalafloda

(1)

forbo

(1)

kährs

(1)

parador

(1)

t-emballage

(9)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

19 Produkter

Du har sett alla 19 produkter

Grålumspapp är en praktisk och prisvärd produkt som är lämplig att använda som mellanlägg i golv med golvvärme eller för att utjämna svackor i undergolvet. Produkten ses som miljövänlig och är tillverkad av återvunna textil- och syntetfibrer samt returpapper.

En mångsidig produkt

Grålumspapp är tack vare sina materiella egenskaper lämpligt att använda i flera syften. Materialet är tacksamt stegljudsdämpande, fungerar som utjämnande mellanskikt i trägolv och är väl lämpat för värmeöverföring i golvvärmesystem. Pappen läggs kant i kant ovanför ångspärren och anpassas enligt behov med tillskärning med kniv. Pappen är lika väl lämpat som tapetmaterial och målas med fördel med exempelvis äggoljetempera.

Miljövänliga, återanvända material som grålumspapp är populära i dagens bostadsproduktion. Papp är praktiskt för dig som husägare då det är enkelt och behagligt att jobba med likväl som det är prisvärt. Våga gärna prova produkten som väggbeklädnad för ett spännande och vackert ytskikt eller använd det som hjälpmedel för ett behagligare golv i ditt hem.