Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Gummigolv

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Var kan jag placera ett gummigolv?
Kan jag köpa gummigolv på metervara?
Vilka fördelar finns med att använda gummigolv?

Funderar du över att lägga golv? Glöm trä, klinker och laminat – gummi är perfekt för en mängd olika utrymmen. Gummigolv är slitstarka och tål mycket vilket passar bra i exempelvis hallen. Inget golv i huset utsätts för så mycket som hallgolvet.

Slitstarkt och häftigt

Gummigolv är tåliga och har därför länge varit populärt i offentliga miljöer men på senare år har de även gjort succé i privata hem. Lägger man en Gummimatta hemma kommer man snabbt märka fördelarna: den dämpar ljud, den är mer ergonomisk och den ger rummet en unik och ovanlig look. Även om det är praktiskt med gummi i hallen fungerar det precis lika bra i exempelvis kök och tvättstuga.

Gummigolv finns i en mängd olika varianter. Det finns ett oändligt antal färger, du kan välja modeller med mönster eller utan, på rulle eller som plattor. Hitta det som tilltalar dig. Våga prova ett annorlunda material som dessutom är lättskött, skönt mot fötterna och som ger golvet en härlig lyster.