020-25 00 25Telefontid till 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  13% Rabatt

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click Delta Lace 60x30 cm

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 429 kr/m²

  Du sparar 54 kr/m²

  375 kr/m²

  m² = frp
  Lägg i varukorgen
  Pris/frp 472,50 kr
  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 99 kr

  Beskrivning

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click är ett svanenmärkt, högkvalitativt linoleumgolv, tillverkat av naturmaterial och är extremt lätt att lägga. Golven finns i många olika färger och är idealiska för allt från kök och hall, till lek- och arbetsrum. Utrustat med stomme i formstabil HDF-board som gör att golvet ligger på plats och i denna sitter också låsfunktionen.

  Läs mer
  Läggning
  Marmoleum Click är linoleumplattor som man klickar ihop. Det är väldigt lätt att lägga eftersom det läggs flytande på samma sätt som t.ex. parkett och laminat. Det innebär att du måste lämna lite utrymme längs väggarna så att golvet kan röra sig vid skillnader i temperatur och luftfuktighet.

  Miljövänligt
  Forbo linoleum består av förnyelsebara råmaterial som linolja, tallolja, harts, trämjöl och jute. Därtill innehåller det kalkstensmjöl och färgpigment som är helt fria från miljöfarliga tungmetaller. Totalt innebär det att linoleum består av hela 97 % naturliga råvaror och därmed är marknadens miljövänligaste golv.

  Linoleum är ett material som ofta associeras med hållbarhet, hög kvalitet och vackra, spännande mönster. Men ändå är det extremt snällt mot miljön, golven är Svanenmärkta.

  Konstruktion och yta
  Marmoleum Click består av en slitstark yta av 2 mm naturlig linoleum. Ytan är behandlad med Topshield2 som är unik för Marmoleum. Topshield2 ger ökat skydd mot repor och märken och gör golvet ännu lättare att rengöra. Som stomme under ytan ligger en formstabil HDF-board som gör att golvet ligger på plats och i denna sitter också låsfunktionen. I botten finns kork som gör att golvet blir mer dämpande och tystare när man går på det.

  Färgförändring
  Nytillverkade Marmoleumplattor kan ha en gultoning i färgen eftersom plattorna är gjorda av naturliga råvaror. Denna ton försvinner efter en kort tid i dagsljus och materialet får då sin riktiga färg. Tänk också på att avvikelser i färg kan förekomma. Eftersom Linoleum är en naturprodukt kan det också finnas avvikelse i färg och struktur mellan olika tillverkningspartier och prover. Plattor och paneler tillverkas separat och kommer därför från olika färgbad.
  Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på bildskärm.

  Garanti
  15 år.

  OBS! Detta golv kan inte kombineras med det gamla klicksystemet för Forbo Marmoleum.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Forbo
  Art.Nr. 633568
  Serie Marmoleum Click
  Tjocklek 9,8 mm
  Antal 1,26 m2/frp
  Antal 7 st/frp
  Fog 5Gs
  Tål Golvvärme Ja
  Ljuddämpning 15
  Typ Linoleumgolv
  Yta Topshield
  Färg Grå/Brun
  Nyans Grå
  Läggning Klick
  Format 60x30 cm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Antal
  Färg
  Nyans
  Format
  375 kr/m²
  429 kr/m²
  1,26 m2/frp
  Grå/Brun
  Grå
  60x30 cm
  395 kr/m²
  449 kr/m²
  0,63 m2/frp
  Ljusgrå
  Grå
  30x30 cm
  Visa Produkt
  395 kr/m²
  449 kr/m²
  0,63 m2/frp
  Vit/Beige
  Vit
  30x30 cm
  Visa Produkt
  395 kr/m²
  449 kr/m²
  0,63 m2/frp
  Mörkgrå
  Grå
  30x30 cm
  Visa Produkt
  395 kr/m²
  449 kr/m²
  0,63 m2/frp
  Svart
  Svart
  30x30 cm
  Visa Produkt

  Andra som köpte Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click Delta Lace 60x30 cm köpte också