Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Linoleumgolv | Perfekt i kök & hall

Filtrera

429kr
669kr

forbo

(61)

Linoleumgolv

(61)

Grå

(25)

Vit

(2)

Beige

(9)

Svart

(4)

Grön

(3)

Blå

(5)

Röd

(2)

Brun

(5)

Trä/natur

(3)

Lila

(1)

Gul

(2)

Marmoleum Click

(34)

Marmoleum Modular

(27)

Sortera

61 Produkter

Du har sett 36 av 61 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad är linoleum?
Hur lägger jag ett linoleumgolv?
Är en linoleummatta lätt att rengöra?
Vad är fördelen med ett linoleumgolv?
Kan jag kombinera golvvärme med linoleummatta?
Kan jag ha golv i linoleum i badrummet?

Populära filtreringar

Slitstark & hållbar linoleummatta

Linoleum är en engelsk uppfinning som först började användas år 1860. Eftersom linoleum framställs av diverse förnyelsebara materialavfall från industrier är det inte bara slitstarkt utan även ett bra miljöval. Dagens linoleummattor görs med ett tillägg av juteväv för att förlänga livslängden och ge mattan en trevligare struktur. Ytan har behandlats för att ge skydd mot stänk och är lätt att rengöra. Följden blir att en linoleummatta inte behöver polering eller vaxning för att hålla över tid. Vilket gör att linoleumgolv i kök eller andra utsatta områden kan vara en bra idé. Hos oss kan du hitta ett billigt linoleumgolv och linoleummatta som skyddar ditt hem mot både kyla och ljud. Vi har linoleumgolv i en rad olika färger och utföranden.

Att lägga ett linoleumgolv

När du har hittat den färg och det utförandet som passar dig är det dags att köpa och sedan lägga ditt linoleumgolv. Du kan välja att anlita någon för att lägga ditt golv varvid du också kan ta del av ROT-avdraget. Att lägga ett linoleumgolv är dock inte så svårt som man kan tro och du kan lätt göra det själv. Det här sparar pengar. Vissa golv kommer som mattor men vanligast är att de kommer som plattor. Beroende på utförande kan dessa de äggas som linoleum klickgolv eller limmas. Innan du börjar limma bör du lägga ut plattorna så att du kan måttanpassa och trimma delar som blir för stora eller som behöver formpassas efter väggen. En noggrann planering förhindrar att du måste riva upp bitar av mattan och börja om.

Köp ditt linoleumgolv redan idag

Om du köper ditt nya linoleumgolv online kan du i lugn och ro jämföra färger och utföranden för att hitta det golv som passar just dig och ditt hem. Hos oss hittar du det största utbudet av varor till låga priser. Har du frågor och funderingar eller vill lägga en personlig beställning står vår kunniga personal på kundservice redo att hjälpa dig.