Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Linoleumgolv

Linoleumgolv

Filtrera

335kr
507kr
335
335
507
507

forbo

(88)

Linoleumgolv

(88)

Grå

(32)

Vit

(2)

Beige

(17)

Grön

(5)

Svart

(5)

Blå

(5)

Brun

(7)

Trä/natur

(10)

Röd

(2)

Gul

(2)

Lila

(1)

Marmoleum Click

(34)

Marmoleum Modular

(24)

Modular Colour

(6)

Modular Lines

(15)

Modular Marble

(5)

Modular Shade

(4)

Sortera

88 Produkter

Du har sett 36 av 88 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad är linoleum?
Hur lägger jag ett linoleumgolv?
Vad är fördelen med ett linoleumgolv?
Kan jag kombinera golvvärme med linoleumgolv?

Populära filtreringar

Linoleum är en engelsk uppfinning som först började användas år 1860. Eftersom linoleum framställs av diverse förnyelsebara materialavfall från industrier är det inte bara slitstarkt utan även ett bra miljöval. Dagens linoleummattor görs med ett tillägg av juteväv för att förlänga livslängden och ge mattan en trevligare struktur. Ytan har behandlats för att ge skydd mot stänk och är lätt att rengöra. Följden blir att en linoleummatta inte behöver polering eller vaxning för att hålla över tid. Vilket gör att linoleumgolv i kök eller andra utsatta områden kan vara en bra idé. Hos oss kan du hitta ett billigt linoleumgolv som skyddar ditt hem mot både kyla och ljud. Vi har linoleumgolv i en rad olika färger och utföranden.

Att lägga ett linoleumgolv

När du har hittat den färg och det utförandet som passar dig är det dags att köpa och sedan lägga ditt linoleumgolv. Du kan välja att anlita någon för att lägga ditt golv varvid du också kan ta del av ROT-avdraget. Att lägga ett linoleumgolv är dock inte så svårt som man kan tro och du kan lätt göra det själv. Det här sparar pengar. Vissa golv kommer som mattor men vanligast är att de kommer som plattor. Beroende på utförande kan dessa de äggas som linoleum klickgolv eller limmas. Innan du börjar limma bör du lägga ut plattorna så att du kan måttanpassa och trimma delar som blir för stora eller som behöver formpassas efter väggen. En noggrann planering förhindrar att du måste riva upp bitar av mattan och börja om.

Köp ditt linoleumgolv redan idag

Om du köper ditt nya linoleumgolv online kan du i lugn och ro jämföra färger och utföranden för att hitta det golv som passar just dig och ditt hem. Hos oss hittar du det största utbudet av varor till låga priser. Har du frågor och funderingar eller vill lägga en personlig beställning står vår kunniga personal på kundservice redo att hjälpa dig.