Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Heltäckningsmatta | Stilren textilmatta

Filtrera

415kr
7089kr

fibertrone

(10)

kjellbergs

(15)

Heltäckningsmatta

(21)

Grå

(19)

Beige

(17)

Silver

(8)

Vit

(9)

Brun

(13)

Turkos

(4)

Blå

(5)

Lila

(1)

Grön

(6)

Rosa

(2)

Svart

(12)

Trä/natur

(1)

Brons

(1)

Röd

(4)

Flerfärgad

(1)

Gul

(1)

Koppar

(1)

Orange

(1)

4mm
32mm

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Vanliga frågor om

Vad betyder heltäckningsmatta?
Var passar det med heltäckningsmatta?
Vilka är för- och nackdelarna med en heltäckningsmatta?
Kan jag lägga en heltäckningsmatta själv?
Hur sköter jag en heltäckningsmatta?
Vilka olika typer av heltäckningsmattor finns det?

Populära filtreringar

Heltäckningsmatta - Klassisk i svenska sovrum

Heltäckningsmatta var ett populärt koncept under några år på 70-talet. Sedan försvann de, lika snabbt som de kommit, ur de svenska hemmen. Idag är heltäckningsmattorna på väg tillbaka i nya färger och former och kvalitén är bättre någonsin. I många rum som exempelvis sovrum är heltäckningsmattan idealisk.

En heltäckningsmatta är skön att gå på

Det känns mjukt och skönt att beträda ett golv som täckts av en heltäckningsmatta, golvet upplevs som varmare och bjuder även in till aktiviteter som yoga och varför inte dans? Dagens heltäckningsmattor är inte bara sköna att gå på, mycket tyder även på att de kan leda till förbättrad luftmiljö. Även ljudmiljön förbättras i utrymmen där golven är belagda med heltäckningsmattor, de tar bland annat bort ekon och därför är de vanliga där man vill dämpa buller för att skapa ett bättre arbetsklimat. Att de är slitstarka och hygieniska bevisas av att de blivit så vanliga i offentliga miljöer och att heltäckningsmattor alltid varit det naturliga valet i exklusiva hotellrum. Att köpa heltäckningsmatta online innebär att man kan få ett bra pris och ett stort urval. Det är inte svårt att hitta en matta i en färg som matchar resten av inredningen i hemmet.

Heltäckningsmatta i uterum

Vissa av våra heltäckningsmattor går bra att ha i uterum. Det ger en varm och behaglig känsla att gå på vilket i många fall kan rekommenderas. Det som kan vara bra att tänka på är att välja en heltäckningsmatta som är i ett tåligare material som klarar av lite mer slitage och fukt då det finns risk att mattan kan utsättas för det. Tänk även på att det finns risk att heltäckningsmattan solbleks lättare i ett uterum då solens strålar enklare kan nå mattan jämfört med vad det gör i ett sovrum.