Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Billinge Ljus Hårdvaxolja 1-stav

  Rek. pris  605 kr/m²
  Du sparar 36 kr/m²
  569 kr/m²

  Lägsta totalpris 1 206,28 kr

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans -
   
  Fri frakt!

  Beskrivning

  Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt. Golven tillverkas i Bjelins hypermoderna produktionsenheter i Viken, Skåne.

  Kompromisslös träkänsla
  Endast de absolut lugnaste och jämnaste delarna av eken har valts ut. Ytan behandlats med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

  Prisvärda breda plank
  22 cm är bredare än det mesta, särskilt i den här prisklassen Även längden är väl tilltagen, drygt 2,3 meter.

  Sorteringen Select
  Ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar din inredning. Detta golv har sorteringen Select som har en naturlig färgton med fin ådring och utan större färgvariationer. Mindre hel och sund kvist upp till 5 mm i diameter eller spacklad kvist upp till 3 mm i diameter förekommer, men ej fler än två kvist totalt per plank.

  Färg
  Golvets livlighet påverkas också av färgen. Detta golv är en intressant variant är den svagt ljusa infärgningen som ger golvet ett rått, nyslipat och obehandlat utseende.

  Snabb och enkel installation
  Låssystemet 5G® gör det effektivare än någonsin att klicka ihop ett golv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

  Starkt och hållbart
  Woodura® är den patenterade teknik som gör det möjligt göra trä starkare och att använda hela trädet som råvara. Hållbart både för dig och vår miljö.Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla länge.

  Dokument

  Egenskaper

  VarumärkeBjelin
  Art.Nr.27029
  TräslagEk
  Mönster1-Stav
  YtbehandlingHårdvaxolja
  SorteringSelect
  Längd2379 mm
  Bredd223 mm
  Tjocklek11 mm
  Slitskikt0,6 mm
  Antal2,12 m2/frp
  Antal4 st/frp
  Fog2G/5G
  Tål GolvvärmeJa
  TypHärdat trägolv
  YtaHärdad 0,6
  FärgTrä/Natur
  Garanti20 år