Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Trägolv

Breda plank i härdat trä

Filtrera

555kr
829kr
555
555
829
829

Ek

(97)

Ask

(3)

Valnöt

(1)

1-Stav

(101)

bjelin

(60)

meister

(41)

185mm
320mm
185
185
320
320

Sortera

101 Produkter

Du har sett 36 av 101 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Vad innebär breda plank i härdat trä?
Vilka färger och mönster har golv i härdat trä?
Varför behöver jag golv i härdat trä?

Populära filtreringar

Här hittar du breda plank som är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. De innovativa trägolven har en genuin träkänsla som är många gånger starkare. Woodura® kallas den patenterade tekniken som gör det möjligt att få trä starkare samt att använda hela trädet och på det viset utnyttja förnyelsebara råvaror på ett optimalt sätt. Hållbart både för dig och vår miljö!

Träkänsla i alla stilar

Naturens variationsrikedom ger oändliga möjligheter att skapa vackra golv och här kan du upptäck ett fantastiskt sortiment av trägolv i alla färger och stilar - från lugnt och elegant till livfullt och rustikt. Med Woodura® inreder du med trädets vackraste delar och resten används för att golvet ska hålla riktigt länge.

Starkt & hållbart

Träytan pressas samman under hög värme med en träfiberskiva som bestrukits med en träpulverblandning. Träytan komprimeras och träpulvret tränger in underifrån. Resultatet är ett härdat trä som är många gånger starkare och hårdare samtidigt som utseendet och känslan behålls.