Trägolv Bjelin Parkett Ek Plank 200 Country Golden Oljad Solta 15,5

Trägolv Bjelin
Parkett Ek Plank 200 Country Golden Oljad Solta 15,5

559 kr/m²Ord. 645:-Pris/frp 1 476:-

Kampanj

tom 31/12

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Oljad parkett, i sorteringen Country av slavonsk FSC-märkt ek. Till Bjelins ekgolv används Bergsek och Skogsek, vilka är samma träslag som traditionellt växer och används i Sverige.
Varumärke

Beskrivning

Oljad parkett, i sorteringen Country av slavonsk FSC-märkt ek. Till Bjelins ekgolv används Bergsek och Skogsek, vilka är samma träslag som traditionellt växer och används i Sverige.
Klickgolv för perfekt resultat
Låssystemet 5G gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett parkettgolv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Stabilt golv med flerskiktsparkett
Parkettgolvet är uppbyggt i tre skikt där fiberriktningen i de olika skikten ligger vinkelrätt mot varandra. De olika skikten låser varandra, detta minskar träets naturliga rörelser och ger ett stabilt golv. Ytskiktet har en slityta på 3,5 mm vilket gör att du kan slipa om golvet flera gånger. Mellanskiktet är starkt och bärkraftigt och tillverkas av tall eller gran. Även bottenskiktet har en stabiliserande funktion.

Trä skördat i hållbart förvaltade skogar
De slavonska skogarna är berömda. De förvaltas av den kroatiska staten och har skötts på ett hållbart sätt utifrån ett mycket strikt ekologiskt, socialt och ekonomiskt regelverk i hundratals år. Varje år tas mycket mindre trä ut ur skogarna än vad som växer upp, och eftersom träd av sämre kvalitet kontinuerligt gallras ut blir de slavonska skogarna vackrare och vackrare för varje år de förvaltas på detta sätt.

Sorteringen Country
Ekens naturliga mönster och färg varierar mycket. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar till din inredning. Denna sortering av ekparkett har en livlig färg- och strukturvariation med inslag av kvistar, även spacklade.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom trä är ett naturmaterial. Beakta att brädan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Egenskaper

VarumärkeBjelin
Art.Nr.29220
SerieCountry
TräslagEk
Mönster1-stav
YtbehandlingOlja
SorteringCountry
Längd2200 mm
Bredd200 mm
Tjocklek15,5 mm
Slitskikt3,5 mm
Antal2,64 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog5G
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
NyansLjust
FärgTrä/Natur
EAN-nr7350084452992