Trägolv Bjelin Parkett Ek Plank 200 Nature Mattlack Brun OP Klement 15,5

Trägolv Bjelin
Parkett Ek Plank 200 Nature Mattlack Brun OP Klement 15,5

825 kr/m²Pris/frp 2 178:-
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Mattlackat parkettgolv av plank i sorteringen Nature av Slavonsk FSC®-märkt ek.
Varumärke

Beskrivning

Mattlackat parkettgolv av plank i sorteringen Nature av Slavonsk FSC®-märkt ek.
Trä skördat i hållbart förvaltade skogar
De slavonska skogarna är berömda. De förvaltas av den kroatiska staten och har skötts på ett hållbart sätt utifrån ett mycket strikt ekologiskt, socialt och ekonomiskt regelverk i hundratals år. Varje år tas mycket mindre trä ut ur skogarna än vad som växer upp, och eftersom träd av sämre kvalitet kontinuerligt gallras ut blir de slavonska skogarna vackrare och vackrare för varje år de förvaltas på detta sätt.Till Bjelins ekgolv används Bergsek och Skogsek, vilka är samma träslag som traditionellt växer och används i Sverige.

Sorteringen Nature
Ekens naturliga mönster och färg varierar mycket. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar till din inredning. Denna sortering har en i allmänhet fin ådring med naturlig variation i färg, ådring och struktur. Det kan förekomma splintved på ena långsidan av plankan.

Klickgolv för ett perfekt resultat
Låssystemet 5G® gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett parkettgolv. Lägg det själv eller minimera projekttiden. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Stabilt golv med flerskiktsparkett
Parkettgolvet är uppbyggt i tre skikt där fiberriktningen i de olika skikten ligger vinkelrätt mot varandra. De olika skikten låser varandra, detta minskar träets naturliga rörelser och ger ett stabilt golv. Ytskiktet har en slityta på 3,5 mm vilket gör att du kan slipa om golvet flera gånger. Mellanskiktet är starkt och bärkraftigt och tillverkas av tall eller gran. Även bottenskiktet har en stabiliserande funktion.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom trä är ett naturmaterial. Beakta att brädan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

OBS! Tänk på att lägga till ca 5% extra i spill när man beräknar åtgången av golv.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeBjelin
Art.Nr.29091
TräslagEk
Mönster1-stav
YtbehandlingMattlack
SorteringNature
Längd2200 mm
Bredd200 mm
Tjocklek15,5 mm
Slitskikt3,5 mm
Antal2,64 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog5G
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
NyansMörkt
FärgBrun
EAN-nr7350084451766