Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Konstgräs | Lättskött & vacker konstgräsmatta

Filtrera

168kr
1989kr
2000mm
4000mm

berryalloc

(5)

forbo

(2)

fornorth

(2)

grimsholm

(1)

husqvarna

(1)

scanturf

(7)

Grön

(8)

Grå

(4)

Brun

(1)

Röd

(1)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

18 Produkter

Du har sett alla 18 produkter

Vanliga frågor om

Varför ska jag ha konstgräsmatta?
Hur inreder jag balkongen med konstgräs?
Hur drar jag nytta av mitt konstgräs?
Vad är konstgräs?

Konstgräs blir mer och mer populärt som alternativ till trätrall eller stenplattor på uteplatser. Det behöver inte heller bli en dyr affär att anlägga ett fint konstgräs. Hos oss på Bygghemma hittar du ett kvalitativt och billigt konstgräs för din uteplats, balkong eller trädgård. Den fina konstgräsmattan är lättskött och skapar en uteplats som ser ut precis som du vill. Du slipper klippa gräset och kommer med fördel inte heller att ha några problem med ogräs. Du kan även förvandla din altan eller balkong till en grön och lummig oas som håller sig grön året runt.

Konstgräsmatta - Ett lyft för trädgården

Tillhör du skaran som tycker att trädgårdsarbete inte är det roligaste som finns? Kanske är konstgräs i trädgården lösningen för dig. Fördelarna är många! Förutom att du slipper klippa gräset så behöver du inte heller tänka på bevattning, gödsling eller skadedjursbekämpning. Du bestämmer själv om du vill ha konstgräs i hela trädgården, eller bara på vissa delar av den. Konstgräsmatta kan också ge balkongen eller altanen ett ansiktslyft och visst är det väl trevligare att kliva ut på ett mjukt, grönt underlag, än en hård och kall betongplatta eller en trätrall? Konstgräs kan med fördel läggas runt poolen eller för att få grönska i de annars skuggiga partierna av trädgården. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Lättskött & enkelt konstgräs

När du väl tagit beslutet att köpa en konstgräsmatta så kommer du inte att ångra dig. De timmar du annars hade lagt ner på att vattna, klippa och gödsla kan du använda till andra, mycket trevligare, saker. Konstgräs har under åren blivit mer och mer populärt så ta chansen och bli den grannen som alltid har grönare gräs på sin sida av staketet.