Konstgräs

Filtrera

109kr
399kr
109
109
399
399

berryalloc

(8)

forbo

(4)

husqvarna

(1)

2000mm
4000mm
2000
2000
4000
4000

Grön

(5)

Grå

(4)

Beige

(1)

Brun

(1)

Röd

(1)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

13 Produkter

Vanliga frågor

Varför ska jag ha konstgräs?
Hur inreder jag balkongen med konstgräs?
Hur drar jag nytta av mitt konstgräs?
Du har sett alla 13 produkter

Konstgräs blir mer och mer populärt som alternativ till trätrall eller stenplattor på uteplatser. Det behöver inte heller bli en dyr affär att anlägga ett fint konstgräs inomhus. Hos oss hittar du kvalitativt och billigt konstgräs för din uteplats, balkong eller trädgård. Den fina konstgräsmattan är lättskött och skapar en uteplats som ser ut precis som du vill. Du slipper klippa gräset och kommer med fördel inte heller att ha några problem med ogräs. Du kan även förvandla din altan eller balkong till en grön och lummig oas som håller sig grön året runt med hjälp av snyggt konstgräs.

Slappna av med en konstgräsmatta

Tillhör du skaran som tycker att trädgårdsarbete inte är det roligaste som finns? Kanske är konstgräs i trädgården lösningen för dig. Fördelarna är många. Förutom att du slipper klippa gräset så behöver du inte heller tänka på bevattning, gödsling eller skadedjursbekämpning. Du bestämmer själv om du vill ha konstgräs i hela trädgården, eller bara på vissa delar av den. Konstgräsmatta kan också ge balkongen eller altanen ett ansiktslyft och visst är det väl trevligare att kliva ut på ett mjukt, grönt underlag, än en hård och kall betongplatta eller en trätrall? Konstgräs kan med fördel läggas runt poolen om man har en sådan eller för att få grönska i de annars skuggiga partierna av trädgården. De som aldrig riktigt vill vakna till liv när våren börjar komma. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Ett lyft för trädgården

När du väl tagit beslutet att köpa konstgräs så kommer du inte att ångra dig. De timmar du annars hade lagt ner på att vattna, klippa och gödsla kan du använda till andra, mycket trevligare, saker. Konstgräs har under åren blivit mer och mer populärt så ta chansen och bli den grannen som alltid har grönare gräs på sin sida av staketet.