Golvplatta Hestraplattan Universa Snow White
Golvplatta Hestraplattan Universa Snow White
Golvplatta Hestraplattan Universa Snow White

Golvplatta Hestraplattan
Universa Snow White

249 kr/m²Lägsta totalpris 1 245:-
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Lättlagd golvplatta i plast
Varumärke

Beskrivning

Lättlagd golvplatta i plast
Universa ger ett homogent intryck

Universa är en universalplatta som kan användas i många olika sammanhang; på balkongen, i trädgården, i garaget eller varför inte som golv i en utställningslokal. Universa gör ett hårt golv mjukt. Plattan är dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Hålbilden i produkten är gjord just i dräneringssyfte. Mönstret är behagligt och neutralt, det blir aldrig för dominant i ett rum eller på en altan. Det speciella med Universa är också att det ser ut som ett homogent golv när det är på plats. Universa är lätt att anpassa efter rummets utformning och förutsättningar, det kan nämligen brytas var som i mönstret. Till plattan finns kant- och hörnlister för fina avslut. Det finns även markeringslister samt kabellister – det sistnämnda är för att dölja sladdar, exempelvis i offentliga miljöer eller på utställningar. Plattan finns i ett stort urval av färger.

Plattan är ergonomisk och mycket enkel att lägga, det viktiga är att underlaget är plant och att en 15 mm spalt lämnas till fasta väggar. Detta för att plast är ett levande material som ska kunna expandera.

Övrigt:För garage rekommenderar vi att golvet bultas i yttersta raden.
Golvet är lätt att hålla rent. Dammsugning och avspolning är det bästa. Två gånger om året kan man lyfta på det i stora flak för att rengöra under. OBS! Säljs endast i hela m2!

Egenskaper

VarumärkeHestraplattan
Art.Nr.6112-1550-07
SerieUniversa
Längd300 mm
Bredd300 mm
Tjocklek12 mm
Antal1 m2/frp
Antal11 st/frp
UtseendePlast
ImitationEnfärgad
TypGolvplatta
FärgSnow White