Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Kakel Arredo Color Hueso Beige Blank 15x15 cm

Kakel Arredo
Color Hueso Beige Blank 15x15 cm

299 kr/m²Pris/frp 299:-

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 349 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Hueso från serien color är ett beige kakel med blank yta som mäter 15x15 cm. Brukas på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket.
Varumärke

Beskrivning

Hueso från serien color är ett beige kakel med blank yta som mäter 15x15 cm. Brukas på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket.
Glaserade kakelplattor är lätta att städa tack vare att smuts, bakterier och mögelsporer inte kan fästa på ytan. Denna platta finns i flera olika färger, vilket ger dig mycket stora kombinationsmöjligheter. 

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Beakta att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm. Eventuella reklamationer görs innan montering, reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk även på att lägga till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Recensioner

Här ser du vad andra kunder tycker, recensionerna kommer uteslutande från kunder som köpt varan av oss. Vi visar alla omdömen, oavsett betyg, för att hjälpa dig att välja rätt produkt.

Estanislao S

Verifierad köpare

för 11 månader sedan

Vi anlitade ett företag för att renovera vårt badrum. Den som var ansvarig för att lägga plattorna berättade att de var av mycket dålig kvalitet. Det fanns flera som hade brister på ytan och flera som inte var fyrkantiga och vissa sidor var större än andra. Lyckligtvis använde vi ett ljust fog, vilket gjorde att nästa alla imperfektioner försvann... men om du planerar att använda mörkfärgade fog, köp något annat.

Egenskaper

VarumärkeArredo
Art.Nr.265465
MönsterEnfärgad
FärgBeige
Mått15x15 cm
Tjocklek6 mm
Storlek15x15 cm
Antal1 m2/frp
Antal44 st/frp
Tål GolvvärmeNej
FormKvadratisk
TypKakel
SättytaEnbart Vägg
KantRund
Åtgång+ 10%
SerieColor
YtaBlank
AnvändningsområdeInomhus
FrostsäkerNej