Kakel Lhådös Juicy Grey 13x13 cm

Kakel Lhådös Juicy Grey 13x13 cm
Kakel Lhådös Juicy Grey 13x13 cm
27%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris  931 kr/m²
675 kr/m²

Delbetala från 40 kr/mån

Lägsta totalpris  668,25 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Beskrivning

Med serien Juicy skapar du enkelt en personlig touch i ditt hem. Plattorna i serien finns i härliga kvadratiska plattor som går att kombinera tillsammans med vackra dekorplattor. Serien innehåller även trendiga hexagoner.

Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Man importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen.

Med det noga utvalda sortimentet så hoppas man kunna inspirera och bidra till vackra rum över hela Sverige. På Lhådös har man ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I sortimentet finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Hitta din egen favorit!

OBS!Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

VarumärkeLhådös
Art.Nr.23601
FärgGrå
Mått13x13 cm
Tjocklek8 mm
Antal1 m2/frp
Tål GolvvärmeNej
TypKakel
SättytaEnbart Vägg
KantRund
Åtgång+10%
SerieJuicy
YtaBlank
AnvändningsområdeEnbart Vägg
FrostsäkerNej
Antal59 st/m2