Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Marockanskt Kakel Tenfors Voltaire Green 15x15 cm

Marockanskt Kakel Tenfors Voltaire Green 15x15 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Voltaire Green 15x15 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Voltaire Green 15x15 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Voltaire Green 15x15 cm
54%
tom 31/1
Kampanj
Rek. pris 1 350 kr/m²
Du sparar  730 kr/m²
620 kr/m²

Delbetala från 13 kr/mån

Lägsta totalpris  179,80 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Marockanskt Kakel Voltaire Green 15x15 är en klassiskt mönstrad, handgjord cementplatta i vitt, grått och grönt. Fräsch och vår-lik känsla. Lika snygg på golv som på vägg. Det mindre formatet gör den extra lämplig för badrum eller andra golv där man behöver tänka på fall i golvet.
Tenforss handplockade och noga utvalda cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går ca 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier. Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden.

Cementplattorna är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt, Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren.

Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.

Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

OBS! Använd inte mörk fog

Egenskaper

VarumärkeTenfors
Art.Nr.V15-20F
FärgGrön
Mått15x15 cm
Tjocklek15 mm
Antal0,29 m2/frp
Antal13 st/frp
Tål GolvvärmeJa
TypKakel/Klinker
UtförandeMed bredare fog
SättytaGolv och Vägg
KantRak
Åtgång0,1
SerieTenfors Marrakech
YtaMatt
AnvändningsområdeInomhus
FrostsäkerNej