Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Marockanskt Kakel Tenfors Zawat Grey 20x20 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Zawat Grey 20x20 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Zawat Grey 20x20 cm

Marockanskt Kakel Tenfors
Zawat Grey 20x20 cm

398 kr/m²Pris/frp 255:-

Se priset!

Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Marockanskt kakel Zawat Grey 20x20 (12mm) är en handgjord cementplatta i grått och vitt. Klassiskt lykt-mönster som ger en tidlös och slående yta. Finns även i omvända färger.
Varumärke

Beskrivning

Marockanskt kakel Zawat Grey 20x20 (12mm) är en handgjord cementplatta i grått och vitt. Klassiskt lykt-mönster som ger en tidlös och slående yta. Finns även i omvända färger.
Samma höga kvalitet som våra andra marockanska kakel men nu endast 12 mm tjock. Detta ger en lättare platta som är lättare att hantera och ger mindre belastning vid användning till vägg. Denna tunnare platta gör det också möjligt att använda cementplattor på golv som inta kan höjas så mycket pga. trösklar eller andra kanter. Plattan är fiberförstärkt för att ge samma hållbarhet som den tjockare plattan.

Tenforss handplockade och noga utvalda cementplattor är av mycket hög kvalitet och med klara, avgränsade färger. De tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går ca 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier. Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden.

Cementplattorna är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Vi har funnit en tillverkare som är mycket noggrann och försöker hålla jämna temperaturer vid torkning vilket ger en mer homogen produkt, Det betyder mindre arbete vid läggning, och ett golv som håller ännu längre och passar till den skandinaviska stilen. Dessutom är de förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren.

Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.

Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

OBS! Använd inte mörk fog

Egenskaper

VarumärkeTenfors
Art.Nr.V20-230B12
FärgGrå
Mått20x20 cm
Tjocklek12 mm
Antal0,64 m2/frp
Antal16 st/frp
Tål GolvvärmeJa
TypMarockanskt Kakel
UtförandeMed bredare fog
SättytaGolv och Vägg
KantRak
Åtgång0,1
SerieTenfors
YtaMatt
FrostsäkerNej