Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Mosaik Lhådös Carrara Marmor Mosaik 5x5

  30%
  tom 30/9
  Kampanj
  Rek. pris 1 717 kr/m²
  Du sparar  515 kr/m²
  1 202 kr/m²

  Delbetala från 25 kr/mån

  Lägsta totalpris  540,90 kr

  Lagervara 
  Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
  Hemleverans -
   
  Fraktkostnad 295 kr

  Beskrivning

  Serien Carrara marmor är plattor för golv och vägg i granitkeramik som ger plattan en hög slitagetålighet med en frostsäker yta som även klarar golvvärme. Serien är perfekt för den som inte vill eller kan ha äkta Carrara marmor på golvet men som ändå vill ha en naturtrogen platta som efterliknar den populära och omtalade italienska Carrara marmorn. I serien finns både blanka och matta plattor i olika storlekar.

  Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Man importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen.

  Med det noga utvalda sortimentet så hoppas man kunna inspirera och bidra till vackra rum över hela Sverige. På Lhådös har man ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I sortimentet finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Hitta din egen favorit!

  OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

  Egenskaper

  VarumärkeLhådös
  Art.Nr.36006
  FärgFlerfärgad
  Tjocklek9 mm
  Storlek5x5 cm
  Antal0,45 m2/frp
  Tål GolvvärmeJa
  TypMosaik
  SättytaGolv och Vägg
  KantRak
  Åtgång+10%
  SerieCarrara Marmor
  YtaMatt
  AnvändningsområdeGolv och Vägg
  FrostsäkerJa
  Antal11 st/m2