Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Glasfiberväv och vävtapet

Filtrera

59kr
3375kr

Slätvägg

(2)

Finstruktur

(4)

Lågstruktur

(2)

Domino

(1)

fg

(12)

Vit

(12)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

Vanliga frågor om

När används glasfiberväv eller vävtapet?
Vad är fördelen med fiberväv och vävtapet?
Finns glasfiberväv i olika färger?
Hur många gånger måste jag måla med färg på fiberväven?

Slitstarkt med väv på vägg

Glasfiberväv och vävtapet är ett klassiskt och prisvänligt alternativ att använda som väggbeklädnad i hemmiljö, men också i offentliga byggnader av olika skala. Båda varianterna har många fördelar och ger levande ytor i de rum som de används i. En av de största fördelarna med glasfiberväv och vävtapet är att de är något förlåtande gentemot sitt underlag, som inte nödvändigtvis behöver vara helt slätt innan glasfiberväven eller vävtapeten monteras. Utöver detta tål de i regel en högre grad av slitage än traditionella tapeter eller målade väggar, då hål efter krokar och liknande till viss del blir kamouflerade av väven eller tapetens struktur. Detta gör att både vävtapet och glasfiberväv är bra alternativ i rum som utstår mycket slitage eller där renoveringsmöjligheterna är få.

Glasfiberväven används som ett underlag att måla på, vilket innebär att färg med enkelhet fäster vid väven. Genom att väven ger väggen en struktur blir den målade ytan mer levande, vilket är fint i såväl stora som små rum och ger de målade ytorna en längre livslängd. I vårt sortiment här på Bygghemma.se hittar du väggväv med både grövre och finare mönster, beroende på önskad finish. Vävarna är alltid vita när de säljs och är sedan enkla att måla med önskad kulör. Hos oss hittar du utöver glasfibervävar också färgväv att använda i våtutrymmen för korrekt våtrumssystem.

Glasfiberväv och vävtapeter

Vävtapeter har precis som glasfiberväv en yta med tydlig struktur och ger vackra och levande väggar, som tål tidens tand och slitage i viss mån. Precis som med andra slags tapeter finns väggväv i olika utföranden att välja mellan beroende på önskad stil. Hitta den vävtapet eller glasfiberväv som passar just ditt projekt och komplettera med tillhörande utrustning som färg och verktyg hos oss på Bygghemma.se.